lunes, 27 de junio de 2011

El BLOC JOVE de Vila-real s'endisa en el coneiximent de les xarxes social

Des de fa uns dies, el col·lectiu del BLOC JOVE de Vila-real compta amb perfils a dues de les xarxes socials més conegudes, com són Facebook i Tuenti, a més d'una nova adreça de correu electrònic.
Aquesta situació ve donada per l'èxit que està tenint darrerament l'anomenada Política 2.0, basada en que els partits establisquen contacte amb els ciutadans a través d'Internet, sobretot amb les xarxes socials. Com es ve comprovant, l'ús d'aquest nou mode de comunicació té uns resultats força positius, ja que d'aquesta manera, es guanya proximitat entre ambdues parts.
Des del BLOC JOVE Vila-real creiem que no podem deixar escapar l'oportunitat que ens brinden les noves tecnologies en aquest sentit, i hem decidit traure'n profit, per això hem obert dos perfils del col·lectiu, a Facebook i Tuenti. A través d'aquestes pàgines volem apropar-nos al jovent de la nostra ciutat, per donar a conèixer i explicar les activitats i projectes que duem a terme, i al mateix temps, volem que siga la mateixa gent, i en aquest cas, sobretot els joves vila-realencs, els que ens facen arribar les seues opinions, propostes i suggeriments per tindre'ls en compte a l'hora de dur a terme propostes de consens que apleguen el millor de cada punt de vista.
A més, volem recordar que també hem creat una nova adreça de correu electrònic per si algú desitja contactar amb el col·lectiu d'una manera més personal. L'adreça és blocjovevila-real@live.com .

No hay comentarios:

Publicar un comentario