jueves, 30 de junio de 2011

L’Espai Jove ensenyarà a buscar feina a internet amb 15 cursets i activitats gratuïtes

L’Espai Jove de Vila-real posarà en marxa a partir del dilluns una nova programació d’activitats dins la campanya Estiu Actiu, que durant tot el mes de juliol omplirà els matins de la ciutat amb un total de vuit tallers i cursets, que es complementen amb concerts a l’ermita i activitats infantils en cap de setmana. El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha donat hui a conéixer la programació i ha aprofitat també per anunciar la posada en funcionament d’una pàgina de Facebook que pretén no només contribuir a difondre les activitats de la regidoria sino també potenciar la participació dels joves de la ciutat. Aquesta pàgina a la xarxa social es completarà, assenyala el regidor, amb altres iniciatives com la posada en marxa d’un bloc o altres més “convencionals”, com un tauler d’anuncis, una bústia de suggerències o estands per a les associacions.
“Esta nova etapa 2.0 de l’Espai Jove l’anem a iniciar, precisament, donant difusió a la programació d’activitats de juliol”, anuncia Ochando. “Hem preparat una programació completa i variada, a pesar de què ens hem trobat amb una regidoria ferida de mort econòmicament, amb un pressupost pràcticament esgotat”, afegeix el responsable municipal. Tot i això, explica, s’ha pogut configurar una programació molt interessant en només 10 dies i amb un pressupost molt ajustat gràcies a la col·laboració de les associacions i els joves de la ciutat.
De la programació d’Estiu Actiu, Ochando destaca que està “centrada sobre tot en les qüestions que més interessen als joves de Vila-real, tal com els mateixos col·lectius ens han traslladat a través de les reunions que hem mantingut amb ells”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario