martes, 26 de julio de 2011

Alberto Ibáñez : “La regidoria de Cultura de vila-real té un deute de 650.000 euros”

El regidor de Cultura, Alberto Ibáñez, ha denunciat la irresponsabilitat del cultura, Héctor Folgado, per la forma de gestionar els diners dels ciutandans. “Tenim un gran dèficit en la regidoria de Cultura per la mala gestió portada a terme per l´anterior equip de govern”. Aquesta era la denuncia que feia el regidor de Cultura, Alberto Ibáñez, al repassar els deutes que té actualment la seua regidoria. L’àrea de Cultura comptava per a tot l´any amb una pressupost de  646.253 euros i segons el regidor “el dia que jo vaig entrar a treballar a l´Auditori ja teníem un deute de 645.627 euros i en aquests moments encara continuen arribant factures”. 
Segons ha explicat el regidor de Cultura durant els sis primers mesos de l´any s´han gastat “no sols els diners que hi havia en el pressupost de tot l´any sinó que a més s´ha creat un deute de quasi 650.000 euros”. El regidor, a més, ha detallat el que s´ha gastat l´anterior regidor de Cultura, Héctor Folgado, en algunes de les partides per considerar-les “significatives de la mala gestió del PP”. Ibáñez ha explicat que en la partida destinada a publicitat i propaganda, on hi havia assignats 100.000 euros, s´han gastat, en sis mesos, 225.000 euros.  Segons ha manifestat el regidor ha passat el mateix en la partida destinada a la programació d´activitats on “s´ha triplicat la xifra i s´ha passat dels 125.000 euros que hi havia destinats a gastar-se  439.000 euros” .
Per tots aquests motius el regidor ha lamentat que molts projectes d´artistes locals que li agradaria programar i portar endavant no poden ser contractats “perquè no hi ha diners perquè se´ls han gastat en altres coses”.El regidor de Cultura també ha volgut recordar-li a  l´actual diputat de Cultura i anterior regidor de Cultura del PP, Héctor Folgado, que la seua “política d´escaparat i televisiva ha portat al major dèficit dels últims anys en l´Auditori de Vila-real” i que “ espera que ara que es diputat de Cultura recorde a Vila-real i la ciutat per la qual vol treballar”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario