jueves, 21 de julio de 2011

La regidoria d’Educació inverteix 15.000 euros en millorar la seguretat de les instal·lacions esportives en col·legis

La regidoria d’Educació de Vila-real millorarà la seguretat de les instal·lacions esportives dels centres educatius de la ciutat, per a garantir el bon estat de les porteries, cistelles de bàsquet i altres elements. Per a això, es destinaran 15.000 euros en uns treballs la contractació dels quals va a iniciar-se de manera immediata. La regidora d’Educació, Rosario Royo, ha anunciat hui aquest pla de millora de la seguretat en les instal·lacions esportives dels col·legis, que respon a un informe elaborat per l’oficina tècnica municipal a instàncies del departament d’Educació i que, assenyala Royo, “demostra que l’equip de govern de Vila-real treballa amb una prioritat clara, que són les persones”.
            “La caixa municipal i també la de la regidoria d’Educació, com ja hem vingut denunciant en les últimes setmanes, està buida. I aquesta circumstància, que els mateixos que l’han provocat volen utilitzar ara per acusar el govern municipal d’alarmar, improvisar i paralitzar la gestió municipal, ens porta a prioritzar en l’acció de govern. I la nostra primera prioritat sempre seran les persones”, explica Rosario Royo. Per aquest motiu, afig, la junta de govern ha aprovat ja destinar 15.000 euros dels romanents a millorar la seguretat de les instal·lacions esportives dels centres d’Infantil i Primària de la localitat.
Es tracta, explica la regidora, de treballs sobre tot d’ancoratge d’aquestes instal·lacions esportives, com a porteries i cistelles de bàsquet. A més, especifica, s’ha previst la substitució d'almenys 30 taulers amb les seues cistelles. “L’objectiu final és sobre tot assegurar-nos de què no hi ha cap risc que aquests elements puguen caure i fer mal als xiquets i xiquetes dels col·legis”, apunta l’edil. Per aquest motiu, puntualitza, s’ha habilitat de forma urgent la partida i es va a encarregar de manera immediata la realització dels treballs a una empresa de la ciutat, una vegada s’ha valorat que el servei del GD’OS no pot fer-se càrrec de l’actuació.
           

No hay comentarios:

Publicar un comentario