La programació cultural de l’Estiu a l’Ermita ha convocat per a este dimecres a tots els xiquets i pares que hi vulguen participar a la confecció d’un entrepà molt especial. I és que el taller de cuina infantil que celebra al Termet l’Associació Gastronòmica de Vila-real s’ha proposat preparar demà un entrepà gegant que s’espera que arribe als 150 metres . Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural, l’Associació Gastronòmica de Vila-real ha preparat tots els ingredients i estris necessaris per a què els xiquets i xiquetes de Vila-real participen en esta divertida iniciativa. Entre altres ingredients, damunt la taula del Termet hi haurà demà amanides 1.500 tallades de formatge, altres 1.000 de pernil dolç, enciam i tomates i fins a vuit kilos de nocilla, a més, per suposat, del pa, tal com informa el representant de l’entitat, Ximo Abril. Després de cuinar este enorme entrepà amb varietat d’ingredients, una guerra de globus d’aigua posarà el punt i final a l’activitat. El taller de cuina començarà a les 18.30 hores.
No hay comentarios:
Publicar un comentario