jueves, 21 de julio de 2011

Pasqual Batalla demana a Josep Maria Pañella que defense en Les Corts el millor per a Vila-real

El tinent d´alcalde de Vila-real, Pasqual Batalla, ha demanat al diputat autonòmic en Les Corts, Josep Maria Pañella que defense i que treballe per a què “Vila-real torne a ocupar un lloc central y capdavanter en l’economia valenciana”. En aquesta visita institucional que ha fet el president del Bloc Nacionalista Valencià a l´Ajuntament de Vila-real, Pasqual Batalla li ha explicat quines són les necessitats y problemàtiques més importants per a la ciutat de Vila-real. Entre d´altres coses Batalla li ha demanat al representant del Bloc en les Corts que  “situe a Vila-real en el lloc que es mereix i que treballe per a què tornen a funcionar les coses com realmente han de funcionar”.
Pañella s’ha reunit aquest matí amb els regidors del Bloc Nacionalista Valencià en l´Ajuntament de Vila-real i ha volgut prendre nota de les necessitats que hi ha en cadascuna de les àrees de les quals són responsables “per després conduir-les i posar-les damunt la taula de Les Corts”. En aquest sentit ha destacat la importància de la regidoria de Joventut de la qual és responsable Xavi Ochando perquè s´ha de posar en marxa la nova llei de joventut i “Vila-real ha de tenir un protagonisme especial”. També ha volgut denunciar el retard en l´aplicació de la llei de dependència on ha destacat el treball que pot aportar la regidora de Serveis Socials, Mònica Alvoro.
El president del Bloc Nacionalista Valencià ha destacat el gran treball que pot fer Pasqual Batalla des de l´àrea de Comerc per a defendre al xicotet comerç tan important en les ciutats com és cas de Vila-real”. Pañella també ha coincidit en valorar la tasca que fa Batalla en l’àrea de Normalització Lingüística ja que estem vivint una “minva en la utilització pública del valencià que ens portarà a la seua desparició”.
D´altra banda el president del Bloc Nacionalista Valencià ha manifestat que la dimissió del president de la Generalitat Valenciana “era la crònica d´una mort anunciada” i ha denunciat que s´ha perdut molt de temps en detriment del país. “Ja ho va dir el nostre Síndic al discurs d’investidura que anàvem a tindre un president que no acabaria la legislatura i ni tan sols l’ha començada”, valora Pañella. “No ha començat a funcionar el nou govern autonòmic i ja n’hem de fer un altre”, critica.
El diputat autonòmic també s’ha referit a la designació d’Alberto Fabra com a candidat a presidir la Generalitat per part del PP i ha confiat en que, “si finalment arriba a president, tinga una especial sensibilitat cap a la problemàtica de la província de Castelló”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario