miércoles, 27 de julio de 2011

Tallers i jocs educatius per a acomiadar la programació de l’Espai Jove

La Regidoria de Joventut ha preparat una gran festa per acomiadar la programació d’estiu de l’Espai Jove. A partir de les 17.00 h i fins a les 21.00 h es portaran a terme una sèrie d’activitats que posaran el punt i final als diferents tallers i cursos gratuïts que s’han programat durant tot aquest mes de juliol. Per aquest motiu el regidor de Joventut, Xavi Ochando, ha volgut convidar “tots els vila-realencs perquè participen en aquesta festa de cloenda”.
            Durant la vesprada de divendres es realitzaran dos tallers dirigits a un públic familiar. El primer d’aquests és un taller d’educació ambiental, en el qual els pares i els xiquets aprendran a reciclar, i el segon, que porta el nom d’Educació per a la pau, és un taller en què es realitzaran una sèrie de jocs amb l’objectiu final de mostrar als més menuts que un altre tipus de joc, allunyat de la competició, és possible. També es podrà gaudir d’un espectacle musical a càrrec de 12 Notes, l’escola de música de Vila-real que ha impartit classes de música i ball a l’Espai Jove. Com a punt i final de la festa, es convidarà a orxata i fartons tots els vila-realencs que s’apropen a l’Espai Jove perquè, segons ha explicat el regidor, “es tracta d’una jornada de portes obertes on s’espera la participació i la implicació de tots els públics”.
            D’altra banda, també està previst que es lliuren els diplomes per als joves que han acabat satisfactòriament els cursos de Monitors de temps lliure i Monitors de menjador escolar, que ha impartit la cooperativa Món d’Animació i que estan reglats i reconeguts per l’IVAJ com a títols oficials.
            Tot i això el regidor de Joventut ha volgut recordar que les activitats continuaran durant tot el mes d’agost amb la projecció de curtmetratges en el cinema d’estiu de l’ermita o amb la programació d’una sèrie de concerts. Per tant, aquestes activitats que s’han programat durant tot el mes de juliol “són un punt i seguit perquè al mes de setembre tornarem a reprendre la programació”, ha volgut remarcar el regidor de Joventut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario