lunes, 4 de julio de 2011

El Bloc Jove ha recollit propostes en una trobada amb els joves

El BLOC JOVE Vila-real va realitzar dissabte passat una activitat de dinamització a la qual hi van acudir diversos joves, no només militants, sinó també simpatitzants i gent interessada en el projecte del col·lectiu. En aquesta trobada, els assistents van poder gaudir d'un dinar per xarrar mantenint un ambient més distés, però abans, el secretari local del col·lectiu, Edu del Salto, el secretari d'organització, Cristòfol Tripiana, i l'actual regidor de joventut, Xavi Ochando, van escoltar les opinions i les propostes del jovent mitjançant una activitat de dinamització.
En primer lloc, els dos secretaris del BLOC JOVE Vila-real van adreçar unes paraules als assistents per agrair la seua presència i la seua confiança en el col·lectiu, ja que a través d'activitats com aquesta es pot veure el grau d'implicació del BLOC JOVE amb el jovent, promocionant la comunicació directa i convidant-los a transmetre els seus dubtes, suggeriments o projectes amb total normalitat.
Aquesta trobada va permetre arribar a diverses conclusions, i podem dir que en el col·lectiu estem molt satisfets amb el resultat que l'activitat va tindre, ja que vam poder veure com la gent jove confia en el BLOC per a tot tipus de projectes, sobretot per als que més els afecten, i pels quals treballem des del BLOC JOVE Vila-real.
Cal dir que les propostes no es van centrar únicament en temes exclusivament de joventut i de la nostra ciutat, cosa que celebrem, ja que indica que el jovent sí que vol canviar moltes situacions i expressar la seua opinió. Aquestes van girar al voltant de temes com l'augment del transport públic a Vila-real i entre la ciutat i altres municipis propers, l'impuls a la participació ciutadana, les millores en general a l'educació incloent-hi formació sobre política a les aules o en activitats a part, la promoció del comerç local, etc.


No hay comentarios:

Publicar un comentario