miércoles, 13 de julio de 2011

L’Espai Jove incorpora el teatre a la programació d’estiu

La programació d’estiu de l’Espai Jove ha incorporat esta setmana una nova activitat, un curs d’iniciació a la interpretació totalment gratuït, que naix amb voluntat de mantindre’s en el temps i acabar creant una companyia de teatre juvenil. Així ho ha explicat el regidor de Joventut, Xavier Ochando, qui ha valorat molt positivament la possibilitat de què l’Espai Jove acabe tenint la seua pròpia companyia teatral.
El projecte parteix de l’actor David Fernández, que és també qui donarà les classes d’interpretació. Tots aquells joves interessats en el món del teatre tenen a partir d’ara l’oportunitat de formar-se de manera gratuïta en qüestions com la construcció del personatge, la improvisació, l’expressió corporal o la lectura de textos, entre d’altres competències. El curset té lloc este mes de juliol de dilluns a divendres en les instal·lacions de l’Espai Jove en horari de 10.00 a 13.00 hores i s’estructura en mòduls d’una hora de durada cadascun, en els quals es treballen específicament la veu, el cos, la interpretació o la creació d’escenes.
La intenció de Joventut és la de reprendre la iniciativa a la tardor, amb l’objectiu que els alumnes puguen no només formar-se en la interpretació si no també ser capaços de mostrar tot allò aprés amb la posada en escena d’obres teatrals amb una companyia pròpia de l’Espai Jove.

No hay comentarios:

Publicar un comentario