domingo, 25 de marzo de 2012

Concurs de cartells anunciadors de les festes de Sant Pasqual 2012

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la regidoria de Festes i la Junta de Festes, ha convocat les bases del concurs de portades per a les festes en honor a Sant Pasqual. Les bases del certamen, que es troben en la pàgina web de l'Ajuntament, donen a conèixer les condicions i requisits necessaris per a il·lustrar la portada de la programació oficial de les festes que la ciutat celebrarà del 11 al 20 de maig.
            La convocatòria estableix que en el cartell anunciador ha d'incloure de manera visible i destacada el nom de la ciutat així com l'escut oficial de la vila, amb els colors propis, i figurar la inscripció “Fira i Festes de Sant Pasqual de l’11 al 20 de maig 2012”.
            Els treballs presentats haurien d'incloure un lema, que es presentarà al costat del disseny del cartell en un sobre tancat en l'interior del qual haurà d'anar el nom i cognoms de l'autor o autors, domicili, fotocòpia del DNI i telèfons de contacte de cadascun dels participants.
            El període de presentació de sol·licituds s'inicia dilluns que ve 26 de març i conclou, a les 14,00 hores, el 3 d'abril de 2012. Els originals es podran presentar en el Registre General o per correu postal certificat en l'oficina d'Atenció i Tràmits de l'Ajuntament.
            Tots els treballs presentats seran exposats al públic en la Casa de la Festa en el moment de conèixer la decisió del jurat i es detallarà el guanyador.
            Una vegada comunicat el veredicte del jurat, l'original que resulte premiat quedarà en exclusiva en propietat de l'Ajuntament, tal com indiquen les bases. En aquesta edició s'atorgarà un primer premi en metàl·lic de 640 euros.
            El jurat qualificador del concurs 2012 de cartells de festes farà públic la seua decisió abans del 10 d'abril.
Per a més informació:

No hay comentarios:

Publicar un comentario