lunes, 5 de marzo de 2012

Skandinat guanyador del Rock Penat 4ª edició i Gotcha guanyador del premi local de Vila-real

Amb aquesta quarta edició, el concurs-Festival Rock Penat es proclama com el concurs més important de música en la nostra llengua, arreu de tot el País Valencià.
Un cop celebrades les eliminatòries de Moncofa, Nules i Almassora, van ser més de trescentes les persones que van poder gaudir dels concerts que anit omplien la Sala Gossip de Vila-real, en la final d’aquest concurs de música organitzat pel BLOC JOVE.

Amb el bon resultat del Quart Concurs-Festival Rock Penat hem aconseguit demostrar que la música en valencià està de moda, té un públic i que també pot ser comercial, convertint-se així en una manera molt digna de començar una carrera professional per als autors locals.
Aquest camí i aquest esforç ens ha dut a la final celebrada aquest passat divendres, 2 de març a la Sala Gossip, de Vila-real on han participat: Skandinat, El Blüe, Olives Trenkaes i Envergadura. Per a l’ocasió es va triar el millor jurat possible, integrat per Andreu Laguarda (cantant del grup de rap en valencià, Rapsodes, i gerent de la productora Més de Mil), David Pinyana (cantant del grup guanyador de la primera edició, Almorranes Garrapinyaes) i Pablo Valle ( coordinador de l'Aplec de la Plana). Per completar aquest criteri, hem comptat amb el vot del públic, amb el mateix pes que el de qualsevol dels tres jurats.

Amb més de tres hores de concerts i un ambient festiu que va omplir el recinte, es va triar el guanyador. El vot del públic va ser decisiu per donar com a primers classificats i mereixedors dels 750 euros a Skandinat, mentre que, per no perdre el sentit de la primera edició, que és promoure els grups locals, Gotcha es van endur el guardó de 250€ per a la millor formació provinent de Vila-real, al llarg de les tres eliminatòries.
Per acabar, agrair la participació de tots els i les concursants, dels jurats, el suport del públic i dir-vos que des del BLOC JOVE continuarem donant suport als nostres músics, oferint una opció d’oci diferent al jovent i potenciant la creació en valencià en les futures edicions del Concurs- Festival Rock Penat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario