domingo, 25 de marzo de 2012

Les consultes a la web de l’Arxiu Municipal es tripliquen en 4 dies

En tan sols quatre dies les consultes a la pàgina web de l'Arxiu Municipal de Vila-real s'han triplicat al passar de tenir 35 visualitzacions diàries a 91. Un fenomen que s'explica, segons l'arxiver municipal, Vicent Gil, per la inclusió d'un vídeo en el qual s'ofereix una versió renovada del auca que narra el procés de la fundació de la ciutat.
            Es tracta d'un material didàctic audiovisual amb el qual, a partir de divertits dibuixos acompanyats d'una llegenda, s'explica el naixement de la ciutat i el seu desenvolupament. “Un recurs amb el qual es proposen millores per a una major comprensió i aprenentatge sobre la fundació de la ciutat” segons l'arxiver qui ha explicat que es tracta “d'un vídeo molt divertit que pretén explicar la història d'una manera amena”.
            El primer auca va ser realitzat en l'any 1986 i també els textos eren de Vicent Fausto i els dibuixos que els acompanyen de l'humorista gràfic Quique.
            Ara, gràcies a les xarxes socials i al Arxiforum la pàgina web de l'Arxiu Municipal ha arribat a un èxit de visites “atretes per conèixer, de manera original, la història de Vila-real” segons Gil.
Per a accedir al vídeo:

No hay comentarios:

Publicar un comentario