lunes, 12 de marzo de 2012

El Bloc jove content amb els resultats de les seues campanyes de concienciació ciutadana

La força que durant els darrers mesos està obtenint el BLOC tant a nivell individual com dins de la Coalició Compromís és un fet innegable. En general, arreu dels ajuntaments de tot el País Valencià es van aconseguir bons resultats. A Vila-real mateix, es va sumar una quantitat important més de vots que va permetre sumar un regidor més i estar a l’equip de govern de l’ajuntament de la nostra ciutat. A més, Compromís va obtindre també uns molt bons resultats a les eleccions a les Corts Valencianes, i més recentment fins i tot al Congrés dels Diputats, on per primera vegada des de la II República tenim representació d’un diputat valencianista.

Tot sembla indicar que es vol crear un projecte a nivell de país conjuntament, des de Compromís, però des del BLOC JOVE Vila-real volem destacar la importància que el BLOC té dins d’aquesta coalició, ja que a hores d’ara és qui més vots aporta, i el partit de la coalició que defensa un nacionalisme valencià i progressista que garanteix la defensa de la nostra llengua, de la nostra cultura, i dels nostres drets com a nació. Per això pensem que, ara que ens trobem en aquest gran moment pel que fa a la presència a les institucions en forma de regidors i diputats, el BLOC s’ha de fer fort, defensar més que mai els seus ideals i portar endavant i fer créixer una alternativa real de govern en què el poble valencià puga posar-hi la seua confiança.

En el marc del projecte de la Coalició Compromís, creiem que són molt importants diversos aspectes que es destaquen perquè aquesta tinga un bon funcionament, com ara la informació i la transparència que es necessita per tindre la confiança de la gent front a la opacitat de la resta d’opcions polítiques, a més de la bona comunicació i participació interna, el compliment de les obligacions per part de les persones que formen part de la Coalició, siguen del partit que siguen, com ara l’abonament de la quota que s’estableix i el compliment d’unes normes que garantisquen el seu bon funcionament, entre moltes altres.

Des del BLOC JOVE de Vila-real continuarem treballant per fer-nos sentir, perquè la nostra veu siga important i per fer arribar a la població, en aquest cas especialment al jovent, les idees d’un projecte que amb molta il·lusió i treball, volem dur endavant per enfortir des del BLOC la defensa del País Valencià.

No hay comentarios:

Publicar un comentario