martes, 20 de marzo de 2012

La UPC ha realitzat una enquesta anònima per a conèixer el consum d’alcohol

La Unitat de Prevenció Comunitària, dependent de la regidoria de Serveis Socials, ha elaborat una enquesta anònima on line per a conèixer els hàbits de consum de begudes alcohòliques entre la ciutadania de Vila-real amb l'objectiu de dissenyar futures campanyes de prevenció d’ abús d'alcohol d'una manera més ajustada a la realitat. Per aquesta raó la UPC ha enviat un formulari a les 1.000 adreces de correu electrònic que té entre els seus contactes per a “sondejar” els hàbits de consum en relació a l'alcohol i les drogues.
            Es tracta d'un qüestionari, totalment anònim, que servirà per a determinar la prevalença del consum de l'alcohol i drogues i els factors psicosocials associats amb aquest consum. Entre les preguntes formulades es pretén conèixer la freqüència amb la qual es pren alguna beguda que continga alcohol, les raons per les quals es consumeix alcohol i calibrar, al mateix temps, el consum d'altres drogues o addiccions. També incideix a conèixer quins haurien de ser els aspectes més importants en els quals haurien de centrar-se les campanyes i els programes preventius.
            Entre les persones que han rebut el qüestionari en el seu correu es troben treballadors de l'Ajuntament, associacions de veïns, centres sanitaris, AMPES i algunes ONGs.
           Amb aquesta enquesta la UPC pretén conèixer els hàbits en relació al consum d'alcohol per a ser més eficaços i poder prevenir millor el consum de drogues entre joves i adults i serviran per a treballar i actualitzar les dades del Pla Anual de Prevenció de Drogodependències.


No hay comentarios:

Publicar un comentario