jueves, 22 de marzo de 2012

Vila-real impulsa els congressos i jornades professionals per a promocionar la ciutat

Vila-real acollirà en les pròximes setmanes diverses jornades professionals, que, junt amb el Congrés Nacional de Mediació Policial que acull hui l’Auditori Municipal o les Jornades de Formació d’Inspectors d’Educació celebrades recentment, obrin la ciutat a un nou tipus de visitant que l’Ajuntament, a través de la delegació de Turisme, no vol deixar passar per a promocionar l’oferta i les tradicions locals. En la línia de les accions promocionals realitzades ja amb motiu dels partits europeus que ha jugat el Villarreal CF a El Madrigal, els assistents a aquestes jornades professionals rebran un kit turístic amb informació rellevant sobre l’oferta de restauració i turística de la ciutat, així com un obsequi que pretén acostar als visitants els símbols i tradicions que conformen la identitat local: el popular cordonet de Sant Pasqual.

Els primers a participar en aquesta nova iniciativa promocional són els 450 assistents al II Congrés de Mediació Policial. Mediació, una altra forma de ferpolicia, que se celebra durant tota la jornada de hui a l’Auditori Municipal. L’alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha sigut l’encarregat d’inaugurar una cita professional que posa en valor  “l’excel·lència” del treball de la Policia Local de Vila-real en l’àmbit de la mediació, un aspecte en el qual el cos municipal és “pioner en tota Espanya”. “La mateixa excel·lència de la nostra policia la trobaran també en els nostres carrers, en els restaurants, en els comerços de qualsevol tipus”, ha indicat l’alcalde als congressistes, als qui ha animat a “conéixer la ciutat i tornar a visitar-la en futures ocasions”.

El Congrés de Mediació Policial és un exemple de l’aposta que des de l’equip de govern es vol fer per l’organització de jornades professionals com una forma d’obrir la ciutat “a un altre tipus de públic” i aprofitar “les excel·lents infraestructures amb les quals compta Vila-real per acollir seminaris i sessions que posen en valor no sols la professionalitat i capacitat dels vila-realencs sinó també les possibilitats que ofereix la ciutat per al visitant”. En aquesta línia, a més del congrés policial, el departament de Turisme que dirigeix el regidor Emilio M. Obiol, té marcada en l’agenda pròxima altres dues cites que permetran la promoció de Vila-real entre públics professionals, com el III Curs Intensiu de Materials Ceràmics, que portarà a la ciutat a 25 alumnes internacionals del 26 al 31 de març, o el campionat nacional de gimnàstica que tindrà lloc els dies 30 i 31 de març. Perquè els negocis locals puguen aprofitar també el flux de visitants que comporten aquestes cites professionals, Turisme treballa en coordinació amb el sector de l’hostaleria i la restauració local, informant dels esdeveniments i distribuint entre els assistents una guia amb l’oferta de restaurants de la ciutat.      


No hay comentarios:

Publicar un comentario