jueves, 1 de marzo de 2012

Vila-real celebra este cap de setmana la Mitja Marató

La XXIX Mitja Marató Ajuntament de Vila-real, organitzada pel Club Atletisme Vila-real espera la participació de 500 corredors arribats de tota Espanya. El recorregut d’aquesta cursa serà de 21,097 km i es realitzarà en dues voltes de 10,5 km cada una en un circuit completament urbà. Les dues novetats per a enguany és que hi ha hagut un canvi de data “a petició dels corredors que es van queixar de l’excés de calor que feia a finals de maig”, segons ha explicat el president del Club Atletisme Vila-real, Andrés Martínez i l’altra novetat de la prova és que, per primera vegada, els atletes correran per davant de l’Ajuntament.

La regidora d’Esports, Silvia Gómez, ha expressat la seua satisfacció perquè “davant la difícil situació econòmica que estem vivint, la celebració d’aquesta marató es manté al llarg dels anys en la localitat”. En aquest sentit Gómez ha assenyalat que l’Ajuntament patrocina aquesta cursa i “costeja una part important de la prova perquè considera que, en aquests moments, és important mantindre una de les curses més antigues de la Comunitat”. A aquest respecte, el president del Club, ha assenyalat que van ser pioners, “ja que en 1980 es va iniciar aquesta Mitja Marató que s’ha convertit en un referent en tota Espanya”.

La prova s’iniciarà a les 9,00 hores del diumenge 4 de març i tant l’eixida com l’arribada seran des del pavelló Bancaixa “sent el temps límit per a realitzar el circuit de 2 hores i 15 minuts” ha matisat el president del Club Atletisme qui ha recordat que hi ha quatre categories masculines com són la Júnior, Sènior, Veterà A i Veterà B i tres categories femenines que són la Júnior, Sènior i Veterana. A més de l’entrega de trofeus també hi haurà premis en metàl·lic i s’obsequiarà als participants amb productes i material esportiu.

Tant la regidora d’Esports com el president del Club han animat els veïns de Vila-real a participar en la marató i “a eixir de les seues cases per a animar als corredors”.                                                                                                                                                    

No hay comentarios:

Publicar un comentario