martes, 20 de marzo de 2012

El Viver d’Empreses acull un monogràfic sobre casos d’èxit empresarial

Després de tres monogràfics sobre temàtiques vàries com emprendedurisme, cooperació empresarial o franquícies, la regidoria de Comerç i Foment Econòmic, juntament amb la de Formació i Innovació, impartirà dimecres que ve un nou monogràfic en el qual es presentaran alguns casos d'èxit empresarial de la província de Castelló.

            La ponència anirà a càrrec de dues empreses de Vila-real i una de Castelló encarregades de mostrar als assistents quins han estat els factors de l'èxit aconseguit. “Són casos reals de joves emprenedors, que amb gran esforç, paciència, un toc d'innovació i sobretot col·laboració empresarial, estan assolint importants resultats, fins i tot en aquests temps que corren” ha assenyalat el regidor de Comerç i Foment Econòmic, Pasqual Batalla.

            Les empreses participants, de diferents sectors empresarials, com el de màrqueting i publicitat, enginyeria o audiovisual, donaran una visió pràctica del que significa el concepte d'unió com possible creixement empresarial així com l'obertura a nous nínxols de mercat.

            D'aquesta manera, el monogràfic original es transforma aquesta setmana en un taller de treball empresarial, en el qual els assistents podran formular les preguntes que desitgen, podran exposar els seus casos, els seus dubtes i tractar de cercar solucions, basant-se en les claus d'èxit de les empreses participants.

            Per a portar a terme la inscripció, els interessats a assistir a aquest monogràfic poden fer-lo entrant en la pàgina web de l'Ajuntament www.vila-real.és,  fent clic en el banner dels cursos.

            La ponència tindrà lloc dimecres que ve 21 de març des de les 19 a les 21 hores en el Viver d'Empreses de Vila-real.

Empreses confirmades:

-Masingenieros. Toni Mas. Empresa d'enginyeria situada a Vila-real. Exemple tancat d'empresa de certa trajectòria amb èxit empresarial que segueix creixent i llançant-se a nous projectes. Toni és coordinador, des de la Fundació Globalis, de les trobades empresarials a Vila-real. Són trobades entre empreses, en diferents sectors, que tenen com objectiu localitzar oportunitats, aprofundir en el coneixement mutu entre empreses i generar negoci.

-InsolitLAB. Antoni Castelló. Cas de 4 emprenedors, 2 de l'empresa La Gordita Films i 2 de L'Única Sípia Creativa, ambdues del sector audiovisual però de diferent especialització, que, després de fer un projecte empresarial en col·laboració, decideixen unir-se creant una nova empresa: InsolitLAB, amb l'objectiu de millorar i oferir nous serveis i afegir valor als existents.

-Cuatroochenta/Vennova. Alfredo Raúl Cebrián. Cas d'un estudiant de la UJI que col·labora en un projecte d'investigació de la universitat, d'on naix un spi-of cridada R&MK. Aquesta empresa especialitzada en investigació de mercats i màrqueting s'instal·la en Espaitec. Més tard, s'uneix a Sergio de Sinergics, altra empresa de Espaitec, s'ajunten amb altra empresa del CEEI i entre tots “sorgeix l'amor”. Ara conten amb dos projectes empresarials de gran impacte. Cuatroochenta destaca en la província de Castelló en el desenvolupament integral d'aplicacions per a smartphones i tablets, a més d'en programació avançada a mesura per a millorar processos de treball. Vennova és una empresa de serveis de consultoria i desenvolupament tecnològic que ofereix solucions en les àrees d'Innovació, Tecnologia i Màrqueting als seus clients


No hay comentarios:

Publicar un comentario