sábado, 10 de marzo de 2012

Taller de franquicia

Després del taller de foment de l'esperit empresarial i la ponència sobre la cooperació empresarial com una manera innovadora de treballar, la regidoria de Comerç i Foment Econòmic, juntament amb la de Formació i Innovació, prepara impartir el proper 14 de març a les 12 h, un nou monogràfic sobre la franquícia com a nova oportunitat de negoci en època de crisi.
De la mà del CEEI, Centre Europeu d'Empreses Innovadores de Castelló, juntament amb el consorci gestor del Pacte territorial per l'ocupació dels municipis ceràmics, els assistents podran descobrir les claus a tenir en compte perquè el camí a recórrer com franquiciador o franquiciat resulte el més exitòs possible als emprenedors i empresaris.
L'objectiu d'aquest tercer monogràfic és, de nou, promoure l'emprenedoria però, aquesta vegada, tenint com a base la franquícia, un dels sistemes empresarials que més ha crescut en els últims anys.
El seminari, de 2 hores de durada, va dirigit especialment a emprenedors que vulguen conèixer i desenvolupar el seu projecte tenint com a model de negoci la franquícia, així com, inversors que estiguen interessats a desenvolupar nous negocis i vegen en la franquícia un negoci rendible.
Les inscripcions es poden realitzar a través del web de l'Ajuntament de Vila-real, o si ho prefereixen, poden fer-ho directament a la pàgina web del CEEI, seguint les instruccions que s'hi indiquen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario