sábado, 27 de agosto de 2011

La Comissió de Penyes se solidaritza amb els més necessitats

La Comissió de penyes de Vila-real s’ ha compromés a donar la carn d’ un bou de les festes de la Mare de Déu de Gracia a la Diputació de Castelló per al Banc d’Aliments. D’aquesta forma Vila-real es suma a la iniciativa que ha creat la Diputació de Castelló de donar la carn d’un bou de festes patronals a la gent més necessitada. Una carn que, posteriorment, es distribueix, a través del Banc d’Aliments, i que es reparteix en els menjadors socials i organitzacions solidàries, com  Cáritas o Creu Roja.
            Però aquest no serà l’ únic acte solidari per part de la Comissió de Penyes previst per aquestes festes de setembre. Pensant en les persones que més estan patint l’actual situació econòmica, la Comissió també s’ha compromés a repartir a Cáritas la carn que sobre del sopar del Tombet de bou. A més també tenen previst donar a Joventut Antoniana tots els lots d’embotits que no arrepleguen les penyes per al Berenar cadafalero, que es farà el dissabte dia 10 de setembre a les 18.00h.
            El regidor de Festes, Xus Sempere, s’ ha mostrat satisfet pel fet que Vila-real es sume a la iniciativa de la Diputació de Castelló en una època de crisi com l’actual i ha volgut agrair la col·laboració de la Comissió de Penyes, no sols per l’organització d’actes festius, sinó per ajudar a les organitzacions de Vila-real que estan treballant per les famílies amb més necessitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario