martes, 23 de agosto de 2011

Serveis Socials fa publica la llista dels beneficiaris de les beques del menjador escolar

La regidora de Serveis Socials, Mònica Álvaro, ha fet una crida als veïns de Vila-real per a que consulten el llistat provisional dels beneficiaris de les beques per al menjador escolar. Segons la regidora a partir de hui els interessats podran consultar aquestes llistes tant de forma electrònica, mitjançant el Tauler d’anuncis de la pàgina web de l’ Ajuntament, o bé a partir del Tauler d’anuncis de la seu de Serveis Socials, situat al carrer Josep Ramón Batalla número 38 de Vila-real. Mònica Alvaro també ha volgut recordar que en cas de ser requerits per aportar més documentació o subsanar alguna errada, els qui han sol·licitat aquesta ajuda per al menjador escolar tenen fins el dia 2 de setembre per aportar aquesta informació al registre municipal.
Aquestes beques de menjador són ofertes de manera subsidiària i complementària a les ajudes que dóna la Generalitat i paguen íntegrament el cost mensual del menjador, a diferència de les beques que dóna la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, en les quals les famílies han de pagar-ne un percentatge.
Els beneficiaris d’aquestes ajudes són els menors residents i empadronats al terme municipal de Vila-real que, en el curs per al qual se sol·licita l’ajuda, han d’estar escolaritzats en qualsevol centre educatiu o en el cicle de primària dels col·legis concertats.
Enguany es disposa d’una partida de 47.458,85 euros per a aquestes ajudes, la mateixa quantitat que es va concedir per al curs 2010-2011 i de la qual es van beneficiar 68 xiquets. Segons ha explicat la regidora de Serveis Socials aquestes beques de menjador pretenen ser un mitjà complementari en tots aquells casos en què l’economia familiar així ho requeresca, a més de facilitar la conciliació entre la vida laboral i familiar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario