lunes, 29 de agosto de 2011

Les rosarieres han confeccionat quatre vestits per als nous portadors de la imatge de la Mare de Déu de Gracia


Les cambreres de la Mare de Déu de Gracia ja ho tenen tot preparat per a la baixà de la patrona de Vila-real que se celebrarà el divendres dia 2 de setembre. L’Associació de les filles de Maria del Rosari són les cambreres encarregades de preparar la imatge de la Mare de Déu en l’Ermita així com de tots els actes en què s’honra a la patrona de Vila-real. Enguany, a més, han hagut de confeccionar quatre vestits per als nous portadors de la peanya processional de la imatge i és que segons ha explicat Gloria Alba, la presidenta d’Associació, “s’han fet unes barres més llargues per a portar la imatge de la Mare de Déu millor i, evidentment , es necessitaven més portadors”. D’esta manera i segons ha puntualitzat Concha Gurrea, vocal de les cambreres de l’Associació, els portadors de la imatge de la Mare de Déu ens van demanar la confecció de quatre vestits més per als quatre nous portadors i durant aquests últims dos mesos hem estat realitzant aquests vestits“amb molta il·lusió”.
La regidora de l’Ermita, Rosario Royo, ha volgut agrair el treball desinteressat que realitzen les rosarieres i que “dignifica” cada un dels actes que es preparen en honor a la Mare de Déu així com també ha recordat que, des de la votació de la festa que va acordar el Consell de la Vila en 1757, l’Ajuntament de Vila-real es va comprometre a mostrar el seu agraïment a la Mare de Déu i així ho fa des de fa més de 250 anys.
Com cada any, el divendres anterior al primer diumenge de setembre, es realitza la romeria des de l’Ermita a la ciutat amb la imatge de la patrona i el diumenge de la setmana següent, torna en processó de nou a l’Ermita.


No hay comentarios:

Publicar un comentario