miércoles, 31 de agosto de 2011

La Guia Esportiva 2011-2012 ofereix prop de 9.800 places

El Servei Municipal d’Esports oferirà enguany 9.727 places en totes las activitats i opcions de pràctica de l’esport que recull la nova Guia Esportiva Municipal 2011-2012. La guia, que ha presentat aquest matí la regidora d’Esports, Silvia Gómez, renova el concepte de la tradicional agenda esportiva, tant en continguts com en disseny. En aquest últim aspecte, explica Gómez, s’ha apostat por un format “que fa molt més fàcil l’accés a la informació a través de cinc àrees temàtiques, a més d’oferir informació sobre les instal·lacions i període d’inscripció, fàcilment identificades a partir de l’índex”.
En pràcticament totes aquestes àrees s’han incorporat novetats, ja siga en nombre de places o en cursos oferits, fins a aconseguir les prop de 40 activitats per a la pròxima campanya. En l’àrea de socis, amb 3.727 places, la principal innovació està en la inclusió en la guia de las activitats dirigides a les que tenen accés els socis, així com la introducció en el programa d’un Club de Running i la creació d’un servei d’assessorament tècnic, via e-mail, per a la pràctica esportiva. El capítol que major novetat incorpora, com una las principals apostes de l’equip de govern per a aquest curs, és el de las activitats dirigides als xiquets i joves, amb especial incidència en l’esport escolar amb campionats d’atletisme, waterpolo i natació, a més de las lligues de futbol sala, bàsquet i handbol, així com la creació del primer Campionat Multiesports del que eixirà un col·legi guanyador. Per a l’esport escolar, las activitats aquàtiques per a bebés, l’Escola Municipal de Natació i altres activitats júnior s’ofereixen 2.520 places.
Las altres àrees en què s’ha dividit l’oferta del SME per a la campanya 2011-2012 són salut, amb vuit activitats i 730 places; fitness, amb 540 places per a set activitats; gent major, amb 600 places i set activitats; i las novetats de formació i natura, que s’ofereixen por primera vegada en la guia enguany , mentres que en las lligues locals de futbol, futbol sala i bàsquet participaran enguany 113 equips i 1.560 persones. En el primer d’aquests capítols destaca l’increment del nombre de grups de ioga, que passa d’un a sis en incloure’s en la Guia Esportiva els cursos que fins ara s’organitzaven des de la Universitat Popular o la Dona, “perquè hem decidit canalitzar totes las activitats esportives des del SME perquè es realitzen en las instal·lacions adequades”, explica la regidora. També s’incorporen cursos per als malalts d’esclerosi i de fibromiàlgia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario