miércoles, 3 de agosto de 2011

L’Ajuntament vol optimitzar les instal·lacions esportives dels centres educatius de la ciutat

“La nostra intenció és optimitzar les instal·lacions esportives que tenim” ha destacat la regidora d’Esports, Silvia Gómez, la qual es decanta per aprofitar els espais esportius dels centres educatius per a traure profit de totes les instal·lacions que hi ha en la ciutat i “acostar la pràctica esportiva a un nombre més gran de veïns”. De moment hui s’ha aconseguit donar un primer pas en aquest sentit ja que durant el pròxim curs escolar els clubs i les associacions esportives de Vila-real podran fer ús de les instal·lacions esportives de l’IES Broch i LLop. L’Ajuntament de Vila-real acaba de  firmar un conveni de col·laboració amb l’institut en què es garanteix l’ús d’aquestes instal·lacions esportives “per a la pràctica de l’esport de la ciutadania” ha explicat la regidora d’Esports.
Actualment l’IES Broch i Llop compta amb un gimnàs cobert i amb dues pistes de 20 per 40 metres en què es podrà fer la pràctica esportiva per part dels clubs de la ciutat. Durant l’any que ve, de dilluns a divendres i també els caps de setmana, els clubs esportius de la ciutat podran entrenar en les instal·lacions esportives de l’IES Broch i LLop. L’horari per a la pràctica esportiva en el centre educatiu serà  de dilluns a divendres des de les 16:00 i fins a les 22 hores ja que,  com ha assenyalat la directora de l’IES Broch i LLop, Lucía Adsuara, “estem satisfets  que es faça públic que les instal·lacions d’un centre educatiu, que no depén de l’Ajuntament, se cedisquen al consistori en benefici de la gent del poble”. Però els clubs no sols podran practicar esport entre setmana sinó també els caps de setmana ja que  els dissabtes durant tot el dia i els diumenges al matí estaran obertes les portes del gimnàs del Broch i Llop. Per això, Gómez, ha explicat que és necessari “planificar i gestionar de la manera més eficaç totes aquestes instal·lacions per a quadrar els horaris de vesprada i caps de setmana i oferir-li’ls als clubs”.
Amb aquest conveni la regidoria d’Esports es compromet que una persona del Servei Municipal d’Esports s’encarregue d’obrir les portes del centre així com de controlar el bon ús de les instal·lacions del Broch i Llop. La persona contractada per l’Ajuntament s’encarregarà de salvaguardar les instal·lacions de centre i de que es complisquen amb els horaris establits. En aquest sentit també la directora de l’IES Broch i Llop ha agraït que d’esta manera  “l’Ajuntament es compromet a cuidar d’aquestes instal·lacions ja que moltes vegades hi ha persones que entren en les nostres instal·lacions i podria ocórrer qualsevol incidència”. L’Ajuntament també es compromet a la neteja dels espais cedits, el manteniment de les instal·lacions esportives en perfecte estat així com a aportar material esportiu a l’IES Broch i Llop.

No hay comentarios:

Publicar un comentario