martes, 30 de agosto de 2011

La presentació del programa de festes de Vila-real es converteix en un homenatge a Manolo Bort


Hui s’ha presentat el llibre de la programació de les Festes en honor a la Mare de Déu de Gracia de Vila-real en un acte que s’ha convertit en un homenatge a Manolo Bort, l’actual president de la Junta de Festes. Com ja va anunciar en el seu moment, Manolo Bort, no tornarà a presentar-se com a candidat a la presidència de les festes i, per aquest motiu, l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha tingut unes paraules d’agraïment pel el treball i la dedicació de Manolo Bort en posar en marxa la primera Junta Independent de Festes ja que “ha tingut una labor molt complicada” i ha deixat “el llistó molt alt”.
Per la seua banda, l’encara president de la Junta de Festes, Manolo Bort, també ha tingut unes paraules d’agraïment cap a l’actual equip de govern i concretament cap a l’alcalde de Vila-real “per la implicació que ha tingut” en la programació de les festes i “el llançament de piscina” que ha realitzat. El president de la Junta de Festes ha volgut assenyalar que l’actual govern disposava de “poc marge de temps” i les “circumstàncies eren les que eren”. Manolo Bort també ha volgut agrair l’esforç desinteressat de totes les persones que treballen en la Junta de Festes així com “el gran esforç” i  “la imaginació, les ganes i la creativitat” per part de la Comissió de Penyes i concretament de José Pasqual Colás per a fer possibles unes festes en “el nostre poble”.
Per un altre costat l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha volgut assenyalar que les festes són prioritàries en la ciutat ja que “generen economia perquè la nostra ciutat es converteix en un focus d’atracció econòmica” a més que “permeten que la gent puga disfrutar durant uns dies de festa i oblidar-se dels problemes que tenen en eixos moments”.
Benlloch també ha tingut unes paraules per a la reina de les festes, Selena Segovia i la seu cort d’honor a qui els ha ofert tota l’ajuda i col·laboració que necessiten per part de l’actual equip de govern ja que com ha assenyalat Benlloch “són una cort d’honor que viuran dues festes amb dos equips de govern diferents”.
A partir de demà el programa de festes es podrà adquirir en el Casal de la Festa així com en totes les oficines Bankia de la ciutat, l’entitat  financera que s’encarrega d’editar el programa de festes així com de la programació d’algunes de les activitats programades per a aquesta setmana. Ha sigut precisament Enrique Heredia, en representació de la Fundació Caixa Castelló-Bancaixa qui ha agraït a l’Ajuntament i personalment a l’alcalde de Vila-real perquè un any més la “Fundació està present en les festes de la Mare de Déu de Gracia”.


No hay comentarios:

Publicar un comentario