martes, 21 de febrero de 2012

Vila-real organitza la 12a edició de Motor 2

El primer cap de setmana de març arribarà a Vila-real la dotzena edició de la fira del vehicle d’ocasió Motor 2. El regidor de Foment Econòmic i Comerç, Pasqual Batalla, ha animat els ciutadans “a aprofitar l’oferta de vehicles que ofereixen els concessionaris ja que mostraran les seues millors ofertes”. Batalla ha afirmat que confia a superar la xifra dels 18 vehicles venuts en la passada edició on cada expositor va arribar a vendre entre dos i tres vehicles. El responsable de Foment Econòmic ha afirmat que la Fira del Motor 2 és una “iniciativa més per a dinamitzar l’economia local i ajudar als concessionaris de la nostra ciutat en la venda de vehicles d’ocasió”.

            A causa de la crisi econòmica actual “molta gent està buscant i comprant vehicles de baix preu” ha assenyalat Batalla. No obstant això, segons el regidor, la majoria d’aquestes operacions es realitzen entre particulars i amb vehicles amb més de 10 anys de vida. “Tot això va en detriment de, d’una banda, les garanties que ofereixen les operacions realitzades a través de les cases professionals i d’un altre, de la qualitat del parc automobilístic que va envellint gradualment”.

            En aquest sentit, segons el responsable de Foment Econòmic, la fira del vehicle d’ocasió de Vila-real, Motor 2, pretén posar a disposició dels ciutadans de Vila-real i de la província de Castelló “una oferta de vehicles de la mà dels concessionaris i de compravendes de la ciutat, que garanteixen els vehicles i on s’ofereixen verdaderes oportunitats en matriculacions recents”. A més Batalla ha assenyalat que “tots els vehicles mostrats estan en perfectes condicions i tenen la garantia que provenen de les pròpies cases oficials”. 

            En total seran 70 els vehicles exposats i repartits entre els set expositors que estaran en la plaça Major des del divendres 2 de març fins al diumenge 4 de març. Els expositors són: Aubasa S.A (Opel); Garage Castelló  S.L ( Citroên); Peset Vidal (Kia-Mazda),SMZ Luxe; Vedat Castelló S. A (Ford); Auto-Real S.A (Seat-Volkswagen) i Tecno Vila-Real (Hyundai). L’horari serà de 10, 30 a 13,30 hores i de 16,00 a 20,00 hores.

Finalment, Batalla ha recordat que a més de l’Ajuntament aquesta iniciativa també compta amb el suport de la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç. “L’Ajuntament pretén així recolzar a aquest sector comercial que permet als ciutadans comprovar en un únic espai, la plaça Major, l’oferta existent en la nostra ciutat” ha explicat Batalla. A més el regidor ha assenyalat que amb això es contribueix a dinamitzar el centre comercial de la ciutat en crear una atracció de públic que permet “passejar pels nostres carrers comercials”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario