jueves, 29 de septiembre de 2011

Dues alumnes del Taller de Teatre de l’Espai Jove s’estrenen en “El Congelador”

L’obra de teatre “El Congelador” d’Abel Zamora serà interpretada per dues alumnes del Taller de Teatre fruit de les classes rebudes durant els mesos de juliol i agost pels alumnes del Taller d’Iniciació a la Interpretació de l’Espai Jove. Així ho ha explicat el regidor de Joventut, Xavi Ochando, el qual considera que és important que des de la Regidoria es reconega l’esforç i el talent dels jóvens que han participat aquest estiu en un dels tallers que més èxit han tingut en la programació de’ l’Espai Jove.
Les classes del taller d’iniciació a la interpretació han sigut impartides per l’actor David Fernández i dues alumnes han sigut les triades per a dur a terme aquesta obra d’Abel Zamora. Carmen Balaguer i Ania Hernández seran les encarregades d’interpretar els papers de dos germans tancats sense remissió en el congelador de la seua carnisseria. Uns papers que van ser interpretats ja en l’Auditori de Vila-real durant la temporada 2008/2009 pel director de l’obra Abel Zamora i l’autor del text Sergio Caballero. Per aquest motiu el regidor responsable de l’àrea, Xavi Ochando, ha  volgut agrair la cessió dels drets d’aquesta obra que es podrà veure aquest divendres dia 30 de setembre i dissabte dia 1 d’octubre a les 20,00h en l’Espai Jove.
El curs d’iniciació a la interpretació es va iniciar aquest estiu amb la voluntat de mantindre’s en el temps i acabar creant una companyia de teatre juvenil. Es tracta d’uns tallers que s’han représ aquesta tardor, que són totalment gratuïts i del que poden formar part els jóvens de la ciutat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario