domingo, 18 de septiembre de 2011

Vila-real se suma el dimecres al Dia Internacional de la Pau

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la regidoria de Solidaritat, Cooperació i Integració que dirigeix Alejandro Moreno, vol sumar-se aquest dimecres a la celebració del Dia Internacional de la Pau i per a això ha preparat una jornada d'activitats lúdiques i de reflexió entorn d'aquest dia, declarat per l'Assemblea General de Nacions Unides en 1981 com “un dia de cessació de foc i de no violència en tot el món”.
La commemoració d'aquesta jornada simbòlica se celebrarà el dimecres en la plaça Major de Vila-real amb un acte obert a la participació de tots, per al qual, tal com explica el regidor de Solidaritat, Cooperació i Integració, s'han previst activitats infantils de pintura mural per la pau en paper, l'actuació d'un grup de música de corda i la lectura de poemes al·lusius a la pau, a més d'un torn de paraules. Una solta de coloms, símbol internacional de la pau, posarà fi a un acte al que l'edil Alejandro Moreno convida a participar a tota la ciutadania. “Vull convidar a participar en aquesta iniciativa a totes i cadascuna de les associacions locals del municipi, associacions de veïns, organitzacions no governamentals i associacions d'immigrants per a compartir junts un dia de reflexió i sensibilització entorn de l'ideal de pau i el cessament de la violència en el món, així com a tots els ciutadans i ciutadanes que hui segueixen demandant que hi haja pau en qualsevol racó del planeta”, apunta el regidor de Solidaritat.
Aquest commemoració del Dia Internacional de la Pau amb una jornada lúdica i de reflexió vol ser, a més, el germen de futures celebracions d'aquest tipus. En aquest sentit, Moreno incideix que “un dels objectius de l'activitat és el d'involucrar a tots els col·lectius dels diferents sectors socials de Vila-real perquè participen a un futur en la celebració del Dia Internacional de la Pau”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario