miércoles, 7 de septiembre de 2011

Programa d'actes dimecres 7 de setembre

09.30 h A la placeta de l’Arbre del Desmai (encreuament entre el carrer de València i l’avinguda d’Itàlia), XIII Campionat de petanca. Organitza l’AAVV Barri de l’Hospital, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
09.30 h A la plaça de la Vila, al costat dels arcs, demostració pràctica de com es treballa el fang, per part del mòdul de ceràmica del Taller d’Ocupació de Vila-real. Organitza el Taller d’Ocupació de Vila-real.
10.30 h A la plaça Major, EL MÓN DEL JOC, activitats per als menuts amb parc infantil. Organitza el Taller d’Ocupació per al Reciclatge Professional, patrocina el FEAG, el SER VEF i l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
14.30 h Al restaurant Jardin Alaska, dinar de germanor, seguidament ball patrocinat pel Consell d’Usuaris de CE AM.
15.00 h A la Fira de la Tapa, VI Dinar de dones amb festa dels vuitanta amenitzada per la DJ Palmito. Organitza la penya Bandolers.
17.00 h A l’avinguda d’Europa, festa infantil, amb unflables i la presència de BOB ESPONJA I PATRICIO. Organitza RE VOLUTION SKATEBAR i EVENTGRUP.
17.00 h Al pàrquing de la plaça del Llaurador, handbol. Organitza el Club
Handbol Vila-real.
17.00 h A la sala de teatre Els XIII , conferència de l’associació La Convivència. Organitza l’associació la Convivència de Vila-real.
18.30 h Bou per la vila, amb el bou núm. 56 de nom Ganadero de la ramaderia de SANTIAGO DOMEC Q, i amb el bou núm. 45 de nom Charol de la ramaderia El Pizarral, patrocinats per la penya taurina Guarismo 9.
Continua el I Trofeu penya Fem Festa.
20.30 h A la Casa dels Mundina, c/ Major de Sant jaume, lliurament de trofeus dels Jocs Esportius Locals d’Hivern 2010-2011 i Estiu 2011. Organitza Servei municipal d’Esports, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de
Vila-real.
21.00 h A la Fira de la Tapa, actuació del TRI O DI AMANTE. Patrocina Espectáculos June. Organitza la Comissió de Penyes.
21.30 h A l’Associació Tertulia Flamenca de la Plana, sopar d’empedrao, per a amics. Organitza l’Associació Tertulia Flamenca de la Plana.
23.00 h Encierro de bous embolats, de la ramaderia El Castell, patrocinat per l’associació Amics del Bou. A continuació embolada dels bous de la vesprada al carrer de Josep Ramon Batalla a l’encreuament amb el Raval del Carme.

Més informació:
http://www.vila-real.es/portal/RecursosWeb/DOCUMENTOS/1/0_6835_1.pdf

No hay comentarios:

Publicar un comentario