miércoles, 14 de septiembre de 2011

L’Espai Jove dóna la benvinguda a la tardor amb una festa a la plaça de la Vila

La regidoria de Joventut ha preparat per a aquest dissabte una festa de benvinguda a la programació de l’Espai Jove dels pròxims mesos, composta per un total de 39 activitats, cursos i tallers de qualsevol tipus, en la qual el regidor delegat de l’àrea, Xavier Ochando, vol oferir a la societat vila-realenca “una xicoteta mostra de totes les activitats que podem fer, alhora que donem la benvinguda a la gent que ve dels masets”.
“Hem fet una selecció d’algunes de les activitats de l’Espai Jove que hem considerat més interessants i que poden dur al carrer per a oferir una mostra en la festa de benvinguda del dissabte i que la gent puga saber quina oferta tenim i, d’aquesta manera, convidar-los a participar en les activitats que tenim previstes en els pròxims mesos i en la Setmana Jove”, explica Ochando. La jornada, que tindrà lloc a la plaça de la Vila, començarà a les 12.00 hores, amb un taller de creació de titelles, impartit pel Taller d’Ocupació de l’Ajuntament de Vila-real, seguit d’una actuació del grup local Scura Splats, amb la qual la regidoria de Joventut vol mostrar també el seu suport a les companyies i entitats vila-realenques i el seu compromís amb tot tipus de públics, també l’infantil. Ja a la vesprada, s’ha preparat un taller de papiroflèxia a càrrec de l’associació Origami, que també farà una exposició dels seus treballs, així com un taller de malabars a càrrec d’Amaca, un taller de màgia o una mostra de les activitats del Club de Slot local. “Volem donar veu a les associacions locals en un espai públic i mostrar la nostra aposta per les entitats vila-realenques”, explica Ochando, el qual recorda que aquestes agrupacions participaran també en la programació de l’Espai Jove i en altres activitats de la regidoria, com la Setmana Jove. La festa de benvinguda, amb què Joventut vol “convidar a tots a què participen de la programació de l’Espai Jove perquè els joves siguen de veritat els protagonistes”, conclourà amb un concert, de 20.00 a 21.00 hores, a càrrec de l’associació Estem Vius.
D’altra banda, Ochando ha fet un primer balanç satisfactori de les inscripcions en les diferents activitats i cursos que ofereix l’Espai Jove en la programació de tardor. De moment, i a falta que el període d’inscripció es tanque el 21 de setembre, ja hi ha 90 persones matriculades en alguns de 14 cursos i tallers preparats per la regidoria. Entre ells, els que major demanda estan tenint, segons l’edil, són els de monitor de temps lliure i teatre, encara que també els de fotografia, sonorització o taller de còmics estan tenint una bona acollida. “Esperem sobrepassar el centenar d’inscrits”, conclou Ochando.

No hay comentarios:

Publicar un comentario