domingo, 18 de septiembre de 2011

L'Ajuntament de Vila-real elaborarà amb els sindicats una relació de llocs de treball

L'Ajuntament de Vila-real ha constituït aquesta setmana la Mesa General de Negociació de la nova legislatura i ha donat ja els primers passos per a l'elaboració de la relació de llocs de treball, un document que constitueix una de les principals reivindicacions dels organitzacions sindicals amb representació en el consistori des de fa ja diversos mandats. El regidor de Personal, Javier Serralvo, que presideix la Mesa General de Negociació, ha acordat amb els representants sindicals en aquesta primera reunió la necessitat de fixar un calendari de treball amb l'objectiu de donar resposta a aquesta llarga reivindicació.
Aquest calendari té la seua primera data assenyalada el pròxim 4 d'octubre, quan s'ha convocat la constitució del Comitè de Valoració de Llocs de Treball, que serà l'organisme encarregat de les negociacions i treballs per a la creació d'aquest document d'ordenació del personal municipal, que, valora Serralvo, “permetrà clarificar les funcions, drets i deures del personal de l'Ajuntament, i donarà d'aquesta manera resposta a una reivindicació dels treballadors municipals que duu sense ser atesa diverses legislatures”. Aquest Comitè de Valoració de Llocs de treball estarà format pel regidor de Personal, que el presidirà, el secretari i un vocal per cadascuna de les organitzacions sindicals representades al consistori.
A més d'acordar la creació d'aquest comitè per a iniciar l'elaboració del catàleg, la reunió constitutiva de la Mesa General de Negociació celebrada divendres passat també ha abordat l'elaboració de la plantilla pressupostària del pròxim exercici. Referent a això, l'edil delegat de Personal ha sol·licitat a les organitzacions sindicals de l'Ajuntament que li traslladen les seues propostes de modificació de plantilla pressupostària per a 2012, qüestió que tornarà a tractar-se de nou en la reunió de la mesa negociadora convocada per a principis d'octubre.
El regidor Javier Serralvo ha valorat positivament aquesta primera reunió formal amb els sindicats amb representació en el consistori i ha mostrat la seua voluntat de seguir treballant en el futur en aquest mateix clima de col·laboració.

No hay comentarios:

Publicar un comentario