lunes, 19 de septiembre de 2011

Exit de la I Fira de la Bici de Vila-real

Vila-real ha clausurat la seua primera Fira de la Bici, després d'un cap de setmana de gran activitat en la plaça Major, per la qual han passat desenes de vila-realencs per posar a punt les seues bicicletes o posar a prova la seua perícia als pedals en les activitats i exhibicions programades per les empreses participants a la fira. Prova de l'èxit d'aquesta primera edició del certamen, organitzat per la regidoria de Medi Ambient que dirigeix Xus Sempere, han estat les prop de 200 persones que han participat aquest matí en la bicicletada popular des de la plaça fins a l'ermita.
A més de la bicicletada, la Fira de la Bici ha comptat des del divendres amb activitats com una sessió de spinning a càrrec de F&H Fitness i Actual Gim, un circuit en el centre de la plaça pel qual qualsevol visitant de la fira ha pogut provar la seua destresa sobre les bicicletes dels diferents expositors i una exhibició acrobàtica a càrrec de Decathlon Onda/Vila-real. L'exhibició dels alumnes del Club Ciclista Campió Llorens o una exposició fotogràfica de Tony Tirado amb la bicicleta com protagonista han estat altres de les activitats d'un cap de setmana que l'edil Sempere ha valorat de forma molt positiva.
La participació dels vila-realencs en la fira, a més, ha tingut premi, ja que els assistents han pogut participar en el sorteig de les fotografies de Tirado. Els guanyadors d'aquest sorteig han estat Eugenio Romero, Carlos Falcó, Carmina González, Diego Rodrigo, Marta Carrasco, Adela Ramos, Alejandro Beltrán, Rosa Vilamalac, Elva Ayala, Blanca Ester Broch, Elena Lecha, Mari Carmen Sanz, Beatriz Guarque i Reyes Corbato. Aquells que no estigueren en el recinte de la fira en el moment del lliurament dels premis, poden passar a arreplegar les fotografies per la seu de l'Agència Local d'Energia i Medi ambient.


No hay comentarios:

Publicar un comentario