martes, 27 de septiembre de 2011

Exit dels cursos de la Universitat Popular

Els cursos de balls de saló, calats, patchwork i idiomes han sigut els més sol·licitats enguany dins de la programació que ofereix la Universitat Popular en la seua 52a campanya. Tal com informa la regidora d’Educació, Rosario Royo, en total han sigut 773 les inscripcions rebudes per a participar en algun dels cursets i, encara que no han pogut atendre’s totes les demandes, l’edil assenyala que per a la pròxima campanya, que s’elaborarà ja amb el nou pressupost, “s’intentarà ampliar l’oferta perquè totes les demandes dels veïns de Vila-real queden cobertes”. “Hem hagut de dissenyar la programació i el nombre de cursos amb l’escàs pressupost que ens havia deixat l’anterior equip de govern del Partit Popular”, lamenta l’edil, qui assenyala també que enguany s’ha treballat en col·laboració amb altres regidories, com a Cultura, Turisme o Esports, així com amb l’Aula de Filosofia de la UNED per a poder oferir més activitats i en diferents seus.
Royo s’ha mostrat particularment satisfeta del resultat de les activitats que s’ofereixen per primera vegada enguany, en una campanya en què la regidora ha volgut fer especial incidència en l’àrea humanística. “La resposta ha sigut molt bona i, per tant, podrem formar tots els grups per a fer els cursos”, apunta la responsable d’Educació en al·lusió a iniciatives com el Club de Debat i Reflexió, les eixides de Coneix la Ciutat, el Taller de Jardineria o la posada en marxa d’un Punt de Trobada per a organitzar actes de qualsevol tipus en la vesprada dels divendres en la Casa dels Mundina. El primer d’aquests actes tindrà lloc aquest mateix divendres, a les 19.30 hores, amb la presentació pública del Punt de Trobada als vila-realenses. “Convidem a tots aquells que vullguen asisitir que vinguen a conéixer les propostes d’aquesta interessant activitat”, assenyala la regidora.
En total, la Universitat Popular ha oferit en aquesta 52a campanya 33 cursos d’àrees i temàtiques molt variades. Calats, boixets, pintura, restauració de mobles, tapissos, anglés i italià per a viatgers, jardineria, memorització per a adults o trucs de maquillatge i perruqueria són algunes de les activitats que començaran a impartir-se, en distintes seus, a l’octubre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario