domingo, 25 de septiembre de 2011

La junta de govern aprova les ajudes a les associacions de veïns de 2011


Les associacions de veïns de Vila-real començaran a cobrar en breu les subvencions municipals corresponents a 2011. Així ho ha anunciat el regidor de Participació Ciutadana, Xavier Ochando, qui destaca que, d'aquesta manera, es dóna compliment a la promesa realitzada en l'inici de legislatura d'abonar les ajudes pendents abans d'acabar l'any. “Primer vam aprovar el pagament de les ajudes del 2010, que l'anterior equip de govern va deixar pendents, i ara hem aprovat ja les subvencions corresponents a 2011”, explica l'edil, qui considera que atendre les necessitats de les entitats veïnals és “un compromís bàsic” de l'equip de govern, que “deuria haver-se resolt fa temps”.
Ochando ha donat llum verda ja concessió d'aquestes subvencions, que el dilluns rebran l'aprovació definitiva en junta local de govern. En concret, s'ha valorat la concessió de 24.228 euros entre set associacions de veïns per a la realització de diferents activitats, com tallers, excursions, festes o butlletins informatius, entre moltes altres qüestions. “Les associacions de veïns necessiten disposar d'una previsió per a poder organitzar aquestes activitats i del pressupost que disposen per a fer-ho”, incideix el regidor de Participació Ciutadana, per a assegurar que l'aprovació d'aquestes ajudes és una mostra clara del compromís del seu departament per atendre les necessitats de les entitats locals.
En aquesta mateixa línia, a més d'aprovar la concessió de les ajudes i el seu pagament immediat, la regidoria que dirigeix Xavier Ochando també s'ha posat en contacte per telèfon, correu electrònic i correu postal amb les set associacions de veïns beneficiàries, per a comunicar-los l'import de les subvencions. “Atenent a les reclamacions de les pròpies associacions de veïns, ja ens hem posat en contacte amb elles per a informar-los de l'aprovació de les ajudes i les quantitats concedides, de manera que puguen saber amb antelació de quin pressupost disposen per al normal funcionament de les diferents activitats que organitzen d'ací a final d'any”, afegeix el regidor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario