viernes, 2 de septiembre de 2011

Vila-real aprova una modificació de crèdit de quasi dos milions d’euros per a poder acabar l’any

El ple de l’Ajuntament en sessió extraordinària i urgent ha aprovat, amb el vot favorable de l’equip de govern i el vot en contra del  PP, una modificació de crèdit de 1,9 milions d’euros “per a poder acabar l’any”. Segons ha explicat el portaveu de l’equip de govern i regidor d’Hisenda, Javier Serralvo, tant el suplement de crèdit, que ascendeix a 1.787.000 euros, com el crèdit extraordinari, que ascendeix a 125.000 euros, aprovats hui, serviran per a suplir la falta de pressupost “heretada” de l’anterior equip municipal i poder afrontar les despeses i les necessitats de les diferents regidories.
El conegut com “minipresupuest” no sols permetrà suplementar les partides de les diferents regidories, ja esgotades majoritàriament quan l’actual equip de govern va arribar al consistori, sinó també per a fer front “a les despeses de llum i correus”, segons ha explicat el regidor d’Hisenda, Javier Serralvo. Respecte a aquest punt s’ha habilitat una partida de 600.000 euros per a fer front al pagament de la llum de l’enllumenat públic ja que “no existia cap previsió per a poder acabar l’any” així com una partida de 300.000 euros per a fer front a les necessitats de les vies públiques. També s’ha incrementat, en 9.000 euros més, la partida on es contemplen 90.000 euros per a ajudes d’emergència social.
Amb tot això el regidor d’Hisenda ha volgut deixar clar que el que es pretén és canviar la “filosofia del gasto” del consistori de manera que cada regidoria conega de quants diners disposa per a poder acabar l’any i al mateix temps  fer una previsió “més real” dels gastos que comporta cada regidoria. Javier Serralvo ha defés que es pretén “acabar amb el descontrol de gasto amb què s’ha estat funcionant fins ara” i posar un “control” a les diferents regidories.
D’altra banda, El PP ha presentat dues mocions en el ple de sessió extraordinària de hui: una moció en defensa del parany i  l’altra en defensa dels bous al carrer. La primera de les mocions ha comptat amb el vot a favor del PSPV i el Bloc i el vot en contra d’Esquerra Unida i Iniciativa. Respecte a la segona moció, la que fa referència a la pancarta en defensa dels bous al carrer en els cadafals de l’Ajuntament, també ha eixit avant amb el vot a favor del PSPV, l’abstenció del Bloc i el vot en contra d’Esquerra Unida i Iniciativa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario