jueves, 1 de diciembre de 2011

El fotògraf José Luis Pérez ha organitzat una tómbola solidària

El fotògraf José Luis Pérez ha organitzat una tómbola solidària en la qual han participat més de 50 comerços locals per ajudar a les més de cent famílies necessitades de Vila-real ateses per Joventut Antoniana. Després de demanar-los la seua col·laboració, el autor ha pogut organitzar aquesta tómbola i contribuir, amb aquesta iniciativa solidària, a ajudar als antonians.
El diumenge 4 de desembre, des de les 11 i fins les 20 hores, es podrà participar en aquesta tómbola solidària a la Casa dels Mundina i ajudar a aquesta entitat local que treballa, de manera altruista i voluntària, en favor dels col·lectius més necessitats.
El mateix diumenge, José Luis Pérez, presenta també “Un passeig per Vila-real”, un innovador i creatiu treball que reflexa, amb la tècnica de la foto-pintura, llocs o moments emblemàtics de la festa, el patrimoni, la cultura, l’economia o la societat de Vila-real. Un llibre que es presentarà a les 18.00 hores, a l’Auditori Municipal.
“Un passeig per Vila-real” està format per 100 pàgines a color, i cada una d’elles està acompanyada amb una frase al·legòrica del lloc on es troben els xiquets i xiquetes que apareixen al llibre, que pertanyen tots a la generació del 2002. Per a aquest projecte, que es va acabar d’imprimir el dia de Santa Caterina, s’ha comptat amb la col·laboració de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vila-real i altres entitats locals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario