jueves, 8 de diciembre de 2011

El TSJCV avala la proposta municipal per readmetre set treballadors acomiadats durant l'anterior mandat

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en una resolució datada el passat 1 de desembre, ha avalat la proposta de l’Ajuntament de Vila-real perquè els set treballadors municipals que van recórrer els seus acomiadaments per part de l’anterior equip de govern puguen reincorporar-se als seus llocs de treball. Així ho ha fet saber hui l’alcalde de la ciutat, José Benlloch, qui s’ha mostrat molt satisfet per la decisió judicial, que permetrà recuperar a part del personal acomiadait i ha volgut agrair especialment als treballadors la seua predisposició per a arribar a aquest acord.

Segons ha informat l’alcalde, en la interlocutòria, el TSJCV  “ha decidit arxivar el recurs dels empleats acomiadats i, per tant, dóna per acabat el problema d’aquests treballadors amb l’Ajuntament i permet iniciar el procés per a la seua readmissió en els seus llocs de treball”. Benlloch ha recordat que la reincorporació d’aquest personal era un dels compromisos de l’equip de govern amb la ciutadania, a més d’una necessitat en els diferents departaments de què van ser acomiadats aquests empleats, en particular en l’àrea d’Esports, on pertanyen sis dels set treballadors. La seua reincorporació serà a partir d’ara possible gràcies a l’acord aconseguit amb l’Ajuntament i aprovat pel ple municipal, amb el vot en contra del Partit Popular, basat en informes tècnics que avalen la necessitat de comptar amb aquest personal per a garantir la prestació dels serveis municipals.

“Vull donar les gràcies als funcionaris de l’Ajuntament i al sindicat UGT, que han treballat perquè aquest acord fóra possible, i sobretot vull donar les gràcies als treballadors, per la seua predisposició a arribar a un acord amb l’Ajuntament per a poder reincorporar-se als seus llocs”, assenyala l’alcalde, qui recorda que els empleats readmesos han renunciat a percebre els seus sous amb caràcter retroactiu “en benefici dels ciutadans de Vila-real”.

Els empleats readmesos formen part dels 23 acomiadaments aprovats per l’anterior equip de govern del Partit Popular a partir del passat 1 de gener, si bé, per impediments legals, només poden reincorporar-se aquells que al seu dia van interposar un recurs judicial contra els acomiadaments.

No hay comentarios:

Publicar un comentario