sábado, 3 de diciembre de 2011

La Biblioteca prepara activitats nadalenques i infantils


La Biblioteca Municipal de Vila-real acaba de presentar la campanya d'activitats de Nadal per a aquest mes de desembre en la qual es pretén despertar l'interès i fomentar l'hàbit de lectura entre els més menuts. Per aquest motiu, i com s'ha vingut realitzat en anys anteriors, s'han preparat una sèrie de tallers de temàtica nadalenca on els xiquets i xiquetes aprendran, entre altres coses, a confeccionar objectes decoratius per als clàssics arbres de Nadal.
            Els xiquets que estan realitzant la campanya trimestral d'activitats d'animació lectora, tindran l'oportunitat d'elaborar, en aquestes sessions, adorns nadalencs i objectes que podran formar part de la decoració de les seues cases a més de descobrir la màgia de les històries i els personatges dels contes nadalencs.
            Els tallers estan destinats als xiquets de 2 a 3 anys. El dilluns, 12 de desembre, les activitats es realitzaran en la nova Biblioteca Infantil de l'avinguda Pius XII i haurà dos torns, de 17:30 a 18:15 hores per als xiquets de 2 anys i de 18:15 a 19:00 hores per als xiquets de 3 anys. El següent dia d'activitats nadalenques serà el dimarts 13 de desembre en l'agència de lectura del Pilar on es realitzaran també dos torns: de 17:30 a 18:15 hores per als xiquets de 2 anys i de 18:15 a 19:00 per als de 3 anys.
            L'any es tancarà amb la tradicional visita del patge dels Reis Mags que estarà el dia 19 en la nova Biblioteca Infantil i el dia 20 en l'agència de lectura del Pilar. Ambdós dies l'ajudant dels Reis d'Orient rebrà als xiquets i xiquetes de Vila-real a les 17:30 hores per a arreplegar les seues cartes i els animarà que incloguen llibres en les seues peticions en la carta que aquests envien a les seues majestats.


No hay comentarios:

Publicar un comentario