domingo, 11 de diciembre de 2011

Vila-real organitza les primeres Taules Festives

La regidoria de la Dona ha organitzat les primeres Taules Festives, un taller amb què es pretén ajudar a veïnes i veïns de Vila-real a preparar i decorar les taules festives per a les ocasions especials. Amb aquest objectiu la regidora de la Dona, Mònica Àvaro, ha programat aquest xarrada “pràctica i demostrativa” en què s’intentarà “de forma fàcil i econòmica” ajudar a totes aquelles persones que han de preparar una taula en un dia tan assenyalat com podria ser la Nit de Nadal i no sap molt bé “com començar”.
Segons Àvaro, en aquest taller no sols s’abordarà la decoració per a les taules nadalenques sinó que també s’oferiran consells i recomanacions per a arreglar les taules d’aniversari infantil o qualsevol tipus de celebració familiar o social. La regidora de la Dona ha destacat que es tracta d’un acte en què es donaran uns “senzills consells” per a aconseguir arreglar una taula, i ha destacat el treball dels professionals “perquè ens aconsellen i ens orienten un poc”. Segons la regidora de la Dona, en aquest taller s’abordaran aspectes que, en principi, pareixen insignificants “però que són molt importants” a l’hora de preparar una taula com podria ser “el moment del dia que tindrà lloc l’esdeveniment, el tipus de menjar, la coberteria idònia així com la vaixella que més adient estiga amb el tipus de celebració”.
Com ha assenyalat la regidora de la Dona es tracta de passar una “vesprada lúdica” adreçada a tots els públics i on, “segurament, se’ls sorprendrà”. A més,  Àlvaro, ha explicat que, en acabar el taller, es farà una rifa entre els assistents amb una gran part dels objectes que es mostraran en la xarrada.
 Les Taules Festives és un curs gratuït per a tots els públics que es realitzarà el divendres 16 de desembre de 17.30 a 19.30 hores en la sala d’actes de la Caixa Rural de Vila-real.

No hay comentarios:

Publicar un comentario