domingo, 18 de diciembre de 2011

Vila-real acullirà el II Campus de Futbol Solidari

El II Campus de Futbol Solidari, organitzat pel club Esportiu Vila-real en col·laboració amb l'Ajuntament, té com objectiu arreplegar joguets aquests Nadal per a poder donar-los als xiquets “que més ho necessiten”. Per aquest motiu, la regidora d'Esports, Silvia Gómez, ha felicitat al club perquè, un any més, “ha pensat amb els xiquets sense recursos de la localitat”.
            El II Campus de Futbol Solidari està destinat a xiquetes i xiquets de 5 a 14 anys i es realitzarà en les instal·lacions del camp de futbol de Flors de 10,00 a 13,00 hores els dies 28,29 i 30 de desembre. El president del Club Esportiu Vila-real, Santiago Barrachina, ha explicat que es tracta d'una activitat totalment gratuïta i que, com únic requisit, per a apuntar-se és portar un joguet “que estiga en bones condicions” per a donar-lo a les associacions locals com Càritas i Joventut Antoniana. A més ha afegit que cada participant rebrà una samarreta del campus patrocinada per l'Ajuntament i ha recordat que “cada xiquet ha de dur el seu propi baló per a poder jugar”.
            Per la seua banda, Silvia Gómez ha agraït la implicació dels monitors del Esportiu Vila-real per participar, de forma desinteressada, perquè aquesta activitat puga portar-se endavant i de la qual l'any passat van poder gaudir 200 xiquets.
            Les inscripcions per a aquest campus es poden realitzar en el camp de futbol de Flors, a través del correu electrònic http://www.esportiu.vila-real.com/o en el telèfon del club, 616 35 11 09.

No hay comentarios:

Publicar un comentario