lunes, 5 de diciembre de 2011

Vila-real ensenya a triar els millors joguets per a educar en igualtat


L’Ajuntament de Vila-real ha preparat per a dilluns que ve, 12 de desembre, una jornada informativa per a ajudar a triar els joguets que aquest Nadal portaran els Reis Mags a les llars vila-realenques amb criteris educatius i eludint els clixés de gènere tradicionalment associats a determinats joguets. La jornada, amb el títol L’elecció de joguines. Educa en igualtat, s’impartirà en la sala d’actes de l’edifici de Serveis Socials de 15.30 a 16.30 hores i conclourà amb la visita especial del patge de Ses Majestats els Reis Mags, convidats a l’acte a través de l’ONG Joventut Antoniana.
La regidoria de Consum, Educació i de la Dona han col·laborat per a fer possible aquesta iniciativa, en la que una professional explicarà als assistents a la sessió, d’entrada lliure, com triar el millor regal de Nadal o Reis per als xicotets de la casa, quin tipus de joguets poden ajudar a l’educació dels fills en els valors de la igualtat i com triar el joguet que més ajude a desenvolupar i formar els xiquets. Per a això, la jornada compta també amb la col·laboració de la firma Todojuguete, que participa de la iniciativa amb la donació de joguets per valor de 150 euros, amb els que la conferenciant il·lustrarà els seus consells sobre l’elecció del regal. Amb aquesta xarrada, assenyala la regidora de la Dona, Mònica Àlvaro, l’Ajuntament de Vila-real “pretén conscienciar als i les vila-realenques de la importància que té l’elecció dels joguets en el procés d’educació en valors dels xiquets”.
Després de la conferència, tots els materials facilitats per Todojuguete seran donats a la Joventut Antoniana, encarregada cada any a Vila-real de l’organització de la Cavalcada de Reis, perquè distribuïsca els joguets entre les famílies de vila-realenques i portar així la il·lusió a totes les llars de la ciutat. Per a poder rebre els regals, que es repartiran el dia de Reis, la Joventut Antoniana enviarà dilluns que ve a l’edifici de Serveis Socials al patge real.

No hay comentarios:

Publicar un comentario