lunes, 26 de diciembre de 2011

Joventut amb la Banda Jove i Javi Valle a benefici d’Aspropace i Acudim

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vila-real ha volgut aprofitar les festes nadalenques per a mostrar la seua cara més solidària i, de la mà de la Banda Jove de la Unió Musical La Lira i les actuacions del televisiu Javi Valle, recaptar fons a benefici de les entitats Acudim i Aspropace. L'acte solidari tindrà lloc dimecres que ve, 28 de desembre, en el saló d'actes de la Caixa Rural i comptarà també amb l'actuació del cantautor valencià Pau Alabajos. Les entrades, ja a la venda a l’Espai Jove, la Caixa Rural i les associacions, tenen un cost de 5 euros i, per a aquells que vulguen col·laborar però no puguen assistir a l'acte, s'han posat a la venda també entrades de Fila 0.
“Volem que la regidoria de Joventut incorpore contingut social a la seua programació habitual i l'acte a favor d’Acudim i Aspropace que hem preparat per a dimecres va en aquesta línia”, assenyala el regidor de Joventut, Xavier Ochando, qui destaca també la importància que els joves de Vila-real aprenguen a col·laborar amb aquest tipus de finalitats solidàries i a “ajudar les organitzacions sense ànim de lucre amb seu a la ciutat o bé que treballen amb vila-realencs”. A més, afegeix el regidor, “volem potenciar i donar presència a la Banda Jove en les activitats que organitzem i per això serà un dels plats forts de l'acte solidari”.
Després de l'actuació de la Banda Jove, el vila-realenc Javi Valle demostrarà davant els seus veïns perquè s'ha fet cèlebre amb les seues imitacions en el programa de televisió Tu sí que vales. L'actuació del cantautor valencià Pau Alabajos, juntament amb la seua banda, tancarà l'acte solidari organitzat per la regidoria de Joventut i en el qual també col·labora la Caixa Rural de Vila-real.

No hay comentarios:

Publicar un comentario