jueves, 8 de diciembre de 2011

Nova edició de la Revista Parlada Camino

La Congregació de Lluïsos de Vila-real celebrarà el proper divendres 9 de desembre a partir de les 22.00 hores en l’Auditori Municipal una nova edició de la Revista Parlada Camino, un acte molt especial, ja que servirà per a commemorar el 50ª aniversari de l’única revista d’aquestes característiques que queda en tota la província de Castelló.
Per a l’ocasió la Congregació de Lluïsos ha preparat una edició especial, plena de records i al·lusions al passat i com no, plena de sorpreses que segur que no deixen indiferents als assistents.

La programació començarà amb l’habitual editorial on l’actual director de Camino, Manuel Bonet, farà un repàs de la història de la mateixa, des dels seus orígens i fins l’actualitat, amb l’inestimable ajuda del primer director, el exalcalde de Vila-real, Batistes Carceller. A continuació, la Congregació rendirà un sentit homenatge al polifacètic expresident dels Lluïsos i exdirector de Camino, Manuel Villarreal, amb la lectura d’alguns dels seus poemes més coneguts. Després, el periodista Xavier Manzanet moderarà una taula rodona amb molts dels més de 20 directors que ha tingut la revista al llarg dels seus 50 anys d’història, un acte on els protagonistes ens endinsaran en les particularitats de cada època. Més tard, serà el torn de la música amb l’actuació dels Happy Lovers, un grup vila-realenc que ha sigut escollit ja que alguns dels seus integrants van tocar a la primera edició de Camino amb el grup Mare Nostrum. I per acabar, com no, la pàgina d’humor, on la redacció ha preparat un especial Coses del meu poble, on es farà un ràpid repàs de l’actualitat política a Vila-real a través de la ironia com a motor.
La revista parlada Camino va ser fundada fa 50 anys per Batiste Carceller com un canal de comunicació de la Congregació de Lluïsos. Des del seu naixement molts són els directors i col·laboradors que han treballar per a que puga arribar fins als nostres dies. Una col·laboració que l’actual junta de l’associació vol agrair a través d’aquesta edició, ja que molts dels antics col·laboradors seran partícips en primera persona de les diferents pàgines.
El director de la revista, Manu Bonet, i el president de la Congregació, David Garcia, han aprofitat per tal de convidar a tot el món a aquest número que serà “molt especial. Des de la redacció hem treballat molt, junt amb tots els que han volgut col·laborar, per a fer una edició el més completa possible. Volem fer partíceps a totes i tots els vila-realencs, que han vingut alguna vegada a veure algun número de Camino i als que no ho han fet, aquesta és una molt bona primera vegada”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario