jueves, 22 de diciembre de 2011

La campanya ‘Coneixement!’ intenta previndre el consum de drogues aquestes festes

Controla, no fumes tant, evita les rondes, no mescles… En definitiva, viu el Nadal amb Coneixement!  La popular campanya impulsada des de la regidoria de Serveis Socials i la Unitat de Prevenció Comunitària arriba per primera vegada al Nadal per a recordar a tots els joves de Vila-real que han de disfrutar de les festes però amb moderació. Amb aquest objectiu, segons explica la regidora de Serveis Socials, Mònica Àlvaro, s’han programat hui i demà una sèrie d’activitats en l’Espai Jove destinades a la prevenció de riscos i a recordar que “hi ha moltes formes de passar-ho bé sense beure ni prendre drogues”.

La campanya Coneixement! recalarà en l’Espai Jove aquesta vesprada, a partir de les 19.00 hores i demà durant tot el dia, de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores, amb una projecció fotogràfica amb totes les imatges preses per als cartells de l’última edició de la campanya, en la qual més de 200 persones i grups van posar amb el dit índex alçat, emulant el gest que ha fet famós Emiliana Buendía, la iaia del Coneixement. A més de la projecció de fotografies, en l’Espai Jove també es podran veure els treballs realitzats en els programes Spotfer i Cinexpress que tenen com a lema la prevenció de riscos pel consum de l’alcohol.
Aquesta sessió de projeccions es complementarà demà, a les 11.30 hores, amb una xarrada d’entrada lliure en què el responsable de la UPC, Josep Gisbert, oferirà als assistents consells pràctics de com poden disfrutar d’aquestes festes de Nadal amb moderació i evitant els riscos que pot comportar la ingesta d’alcohol i altres substàncies.

La incursió de la campanya Coneixement! en Nadal es completa amb l’edició d’una targeta nadalenca que es repartirà entre els assistents aquests dies a l’Espai Jove. “Volem que els vila-realencs feliciten aquest Nadal amb Coneixement!”, assenyala Àlvaro. Les targetes de felicitació, amb el lema A Nadal, Coneixement!, inclouen, junt amb un arbre de Nadal, una sèrie de consells per a disfrutar d’aquestes festes d’una forma responsable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario