sábado, 24 de diciembre de 2011

El ple de l’Ajuntament de Vila-real aprova per unanimitat la cessió a la Generalitat del sòl del CTE

El ple de Vila-real ha aprovat hui amb la unanimitat de tots els grups municipals la proposta d’alcaldia per a cedir el sòl del Centre de Tecnificació Esportiva a la Consell. D’aquesta manera, es dóna curs a la tramitació administrativa perquè la Generalitat Valenciana puga disposar dels terrenys per a la posada en funcionament de les instal·lacions. A més de la cessió del sòl, el ple ha aprovat també per unanimitat una nova relació de factures pendents de 11.900 euros, dins de la política seguida en els últims mesos per l’equip de govern de saldar els deutes acumulats en l’anterior mandat municipal.
            La cessió del sòl del Centre de Tecnificació Esportiva es produeix només dos dies després que l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la regidora d’Esports, Silvia Gómez, es reuniren amb la consellera de Cultura, Turisme i Esports, Lola Johnson, amb l’objectiu de desbloquejar el CTE, inaugurat fa més de mig any i encara sense ús. En la trobada, segons va explicar Benlloch, la consellera es va comprometre a treballar en un pla de viabilitat per a posar en funcionament les instal·lacions, així com començar a explorar models de gestió existents per a centres de tecnificació semblants en la Comunitat. A més, l’alcalde va requerir a la titular d’Esports que es busquen les fórmules legals que permeten la utilització de manera immediata de les piscina de les instal·lacions del CTE per a la pràctica professional d’esports d’aigua.
            En acabar el ple els portaveus dels grups municipals, Alberto Ibáñez (Iniciativa), Alejandro Moreno (EU), Pasqual Batalla (Bloc), Javier Serralvo (PSPV) i Héctor Folgado (PP) han desitjat un bon Nadal als vila-realencs i han desitjat a tots els veïns “molta salut” i “sort” per a l’any que ve, que han coincidit a assenyalar que serà “difícil” i que cal afrontar-lo des de la “cooperació”. L’alcalde, José Benlloch, ha finalitzat la sessió desitjant a tots els vila-realencs “un bon Nadal i que l’any 2012 arribe millor per a tots”. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario