lunes, 12 de diciembre de 2011

IV Concurs Festival Rock Penat

            Ja són quatre els anys que duem presentant a Vila-real un projecte cultural adreçat al jovent, concretament als grups musicals, amb l’objectiu de promoure la cultura i la llengua arreu de tot el País Valencià. Anem a més, cada volta son més els grups interessats en participar (a l’anterior edició més de 20), els col·lectius del BLOC i la gent que gaudeix escoltant grups que han decidit cantar en una llengua que els dona personalitat.
            Enguany, malgrat la crisi, el BLOC de Vila-real i els col·lectius de les comarques de Castelló, hem volgut continuar amb aquest projecte, any rere any més important, i conegut arreu de tot el territori que compartim la mateixa cultura i llengua. Continuem pensant que la Diputació i la Generalitat donen l’esquena a la cultura i la llengua. Per això, volem donar-li el protagonisme que els pertoca ja que cada volta son més els grups que utilitzen la nostra llengua.
            En l’edició 2011/2012, la quarta edició del Concurs Festival Rock Penat, tindrem tres eliminatòries, a Nules, Moncofa, Almassora i la final del concurs a Vila-real. El grup primer classificat obtindrà un premi econòmic de 750€ o una gravació en estudi a càrrec de l’empresa Metrònom. A banda, també inclou la contractació per participar a la XII edició del BLOC ROCK (Concert de Magdalena del BLOC JOVE), abans del cap de cartell i la participació a la X edició del concert de l’Aplec de la Plana amb els millors grups del panorama musical valencià. Per no perdre el sentit original de la primera edició del concurs i per promocionar els grups locals, es dotarà el concurs amb una altre premi de 250€ per a la millor formació o solista provinent de Vila-real.
            Tot plegat, un IV Concurs Festival Rock Penat amb premis econòmics o de gravació amb valor de 1000€, on participen diferents col·lectius però sense perdre mai l’esperit original de la primera edició. Per això des del col·lectiu del BLOC JOVE Vila-real volem promoure els grups locals que han decidit utilitzar la nostra llengua trencant fronteres i continuar apostant per ells animant a altres formacions o al mateix públic a utilitzar-la.

No hay comentarios:

Publicar un comentario