lunes, 19 de diciembre de 2011

La regidoria de Joventut amplia la col·laboració amb Joventut Antoniana en Nadal i Reis

La regidoria de Joventut ha ampliat la col·laboració que manté amb Joventut Antoniana para aquest Nadal. El regidor de Joventut, Xavi Ochando, ha recordat que a més del conveni de 20.000 euros signat amb l'entitat social i que pensa incrementar econòmicament en un futur, de moment, s'ha compromès a ajudar-los en aquelles activitats d'animació programades per a aquestes festes de Nadal i Reis. Ochando ha destacat el treball que realitza Joventut Antoniana en la localitat i la seua implicació social en tots els actes programats per a aquestes dates. Per la seua banda, el secretari de l'associació, Adrián Casabó, ha recordat que els beneficis que s'obtenen amb tots els actes que es preparen per a aquests dies tan especials van destinats “íntegrament a ajudar a les famílies més necessitades de la localitat y que, en aquests moments, supera la xifra de les 100 famílies”.
Un dels actes assenyalats en el calendari en aquesta programació nadalenca és el dilluns 26 de desembre. A les 11,00 hores arribaran els missatgers dels Reis d’ Orient a la plaça de la Vila per a arreplegar les cartes de totes les xiquetes i xiquets de la localitat. En aquest dia, la presidenta de Joventut Antoniana, Gracia Ripollés, ha explicat que es pot col·laborar amb l'entitat a partir de l'adquisició de les cartes amb el segell “antonià”. La comitiva real eixirà del convent dels Pares Franciscans i recorrerà els carrers de Betxí, Tremedal, San Antoni i Comte Albay fins a arribar a la plaça de la Vila,acompanyats, en tot moment, per l'animació del grup local Musaranyes Produccions, una de les activitats d'animació patrocinades per Joventut. El mateix dilluns però a les 18,30 hores es farà el Pregó de Reis a càrrec de Teresa Andrés. Un acte que es realitzarà en l'Auditori Municipal i que contarà amb diverses actuacions infantils.
El dia de la Cavalcada de Reis les carrosses recorreran les avingudes de Pius XII, La Murà i Francesc Tàrrega, i els carrers d’Ignasi Vergara, Polo Bernabé, Raval de Sant Pasqual i Major Sant Jaume fins a arribar a la plaça Major. Seran les autoritats locals les encarregades de rebre a “ Ses Majestats en l'Ajuntament i es realitzarà l'emotiva adoració al Jesuset”, segons la presidenta de Joventut Antoniana. A més de l'acte pirotècnic en el qual ha col·laborat Joventut, un joc de llums i so posaran el punt i final als actes en la Plaça. A partir de les 21:30 hores, una vegada finalitzada la cavalcada, els Reis d'Orient començaran a repartir regals i visitaran tots aquells domicilis que prèviament ho hagen sol·licitat a l'organització.
El divendres 6 de gener, el dia de Reis, a partir de les 9.00 del matí, començarà el repartiment de regals per totes els carrers i barris de la ciutat. Gracia Ripollés ha explicat que “per a agilitar el repartiment, Ses Majestats no accediran a cap domicili i el repartiment es realitzarà únicament en el carrer ”. L'horari per a arreplegar els encàrrecs per al repartiment de joguets serà en el Convent dels Pares Franciscans, de 11.00 a 13.00 hores i de 17. 00 a 21.00 hores els dies 2,3 i 4 de gener.
Finalment, Adrián Casabó ha agraït la col·laboració de la regidoria de Joventut en tots els actes programats i ha recordat als veïns de Vila-real que “aporten els seus joguets perquè cap xiquet de Vila-real es quede sense joguets” ja que gràcies a les campanyes com la de la regidoria “el dia 6, els Reis podran visitar als xiquets de les més de 100 famílies que estem atenent en Joventut Antoniana”. Referent a això Xavi Ochando ha recordat que en el Espai Jove s'arreplegaran joguets del 20 de desembre al 29 de desembre de 9.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores menys el dia 24 de desembre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario