jueves, 1 de diciembre de 2011

L'espai jove es suma al dia mundial de la lluita contra la sida

Regidoria de Joventut, amb motiu del Dia Mundial de la lluita contra la Sida, ha organitzat una conferència en l’ Espai Jove sobre que és la sida, les seues vies de transmissió així com els mètodes de prevenció per a evitar el seu contagi. Segons ha assenyalat el regidor responsable de Joventut, Xavi Ochando, l'objectiu “és sensibilitzar al joves de Vila-real i recordar-los que no han de baixar la guàrdia davant un tema tan important com la sida”.

            Vanessa Bono Peris, tècnica provincial del programa de Salut de Creu Roja Joventut i Mariola Membrado López, directora de Creu Roja Joventut Vila-real, seran les encarregades de conduir aquesta taula informativa en la qual s'abordarà el que és el VIH, com es contagia i com es pot prevenir. També tractaran d'abordar els aspectes més socials d'aquesta malaltia com són “desmuntar els mites i els estereotips que existeixen, actualment, en relació amb el VIH” segons Ochando. A més, i de la mà de personal qualificat, es proporcionarà informació a tots els assistents d'on acudir per a rebre una major informació referent a això.

            La conferència s'iniciarà a les 19, 30 hores en l’Espai Jove i a l'acabar es repartiran preservatius, tant masculins com femenins, entre els assistents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario