domingo, 15 de enero de 2012

Benlloch destaca la importància de les obres de remodelació viària.

 L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, acompanyat del regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, ha visitat aquesta setmana les obres de remodelació i condicionament que s'estan realitzant en diversos carrers de la ciutat, per a interessar-se per la seua evolució i en particular per la millora en les condicions urbanes d'algunes de les zones afectades per aquestes obres, com l'entorn de la Huerta. Aquestes visites a peu de carrer formen part de l'aposta de l'equip de govern per acostar l'Ajuntament a la ciutadania, com una més de les accions de proximitat impulsades pel primer edil i que van a suposar eixides periòdiques “per a conèixer de primera mà els problemes dels veïns i l'estat dels treballs engegats des del consistori”.
Tant l'alcalde com el regidor Valverde han destacat la importància del departament de Serveis Públics “per a millorar el dia a dia dels vila-realencs”, amb l'execució d'obres “que encara que puguen ser de menor envergadura de manera aïllada, resulten de gran transcendència per a la qualitat de vida dels veïns i l'articulació de l'entorn urbà”. Algunes de les principals obres de condicionament viari que s'estan portant a terme en l'actualitat a Vila-real s'articulen en l'entorn de la zona de la Huerta. En aquesta àrea, l'Ajuntament de Vila-real, a través del Pla Confiança, està actuant sobre un total de cinc carrers: Bisbe Rocamora, Sant Josep, Santa Isabel, Josep Nebot i Santa Caterina. El projecte, que desenvolupa Pavasal amb un pressupost de 635.000 euros, va començar a l'estiu i està entrat ja en la seua recta final.
L'actuació en aquests cinc vials suposa una remodelació integral de la zona, amb la renovació del paviment de les voreres i la seua ampliació, la construcció de rampes per a garantir l'accessibilitat viària i l'asfaltat. A més, “s'han aprofitat els treballs per a millorar els serveis generals del barri i evitar posteriors despeses i molèsties als veïns”. En aquesta línia, s'han instal·lat noves conduccions d'aigua per a evitar fugues, la renovació del clavegueram per a minimitzar problemes d'inundacions en la zona i la substitució dels comptadors d'aigua comunitaris que encara existien en algunes finques per comptadors individuals

No hay comentarios:

Publicar un comentario