domingo, 1 de enero de 2012

Serralvo: “ Lamentem el vot en contra del pressupost del PP sense haver fet cap aportació”

 El portaveu de l’equip de govern i regidor d’Hisenda, Javier Serralvo, ha lamentat que el PP votarà en contra del pressupost aprovat ahir en el ple “sense haver fet cap aportació” i del que esperàvem “una major col·laboració”. Davant de les crítiques de l’oposició pel “poc de temps d’estudi dels pressupostos”, Serralvo ha explicat que el PP era coneixedor del document no sols a partir de les habituals comissions d’Hisenda sinó que a més “personalment, he mantingut diverses reunions amb el partit de l’oposició per a donar-los a conéixer les línies pressupostàries i en cap d’elles han fet cap aportació”. Per aquest motiu l’edil d’Hisenda ha expressat “que costa entendre el vot en contra del grup popular sense conéixer exactament les raons a la seua oposició”. A més ha afegit que hi ha 12 regidors en el PP i que, per tant, “han tingut el temps suficient per a conéixer el document”. Encara així, el portaveu ha reiterat la voluntat i la necessitat de treballar conjuntament i “tots de la mà” per a poder eixir “com més prompte millor” de la crisi.
Segons l’edil d’Hisenda , el pressupost de 2012 està condicionat “per l’herència del PP” i ha afegit que “ per a ajudar a millorar la situació econòmica de la localitat és necessari comptar amb la col·laboració i amb l’ajuda de la resta d’administracions”. Per aquest motiu ha lamentat que el portaveu del PP i diputat de Cultura “no tinga la força suficient per a reclamar les infraestructures i les necessitats que té Vila-real en la Diputació i en la Generalitat”. A aquest respecte Serralvo ha recordat que el Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real és propietat del Consell i que  encara  segueix sense  “solucionar-se la seua gestió”. Serralvo ha recordat que l’actual equip de govern també ha de fer front a les obligacions urbanístiques que han quedat  pendents. Com a exemple ha assenyalat el pagament de les expropiacions de la ronda Sudest, “a les que el PP ens recorda que ens van deixar diners i que, encara que constava en els pressupostos, durant quatre anys el pagament mai es va fer efectiu fins que nosaltres varem assumir el govern”.
Finalment, Serralvo ha assenyalat que “si el PP té ganes de ser una alternativa de govern a Vila-real  deuria de fer aportacions al pressupost i defendre millor els interessos de la localitat”. El regidor d’Hisenda confia en que el PP “col·labore amb nosaltres i per aquest motiu farem els esforços necessaris perquè açò passe”.  A més segons Serralvo, a pesar de les  crítiques rebudes per l’oposició davant de les diferències que hi ha entre els partits que formen l’equip de govern “en els plens es demostra  que estem més units que el partit de l’oposició”.


No hay comentarios:

Publicar un comentario