domingo, 15 de enero de 2012

Comerç llança una campanya per a millorar la comunicació amb comerciants i emprenedors

La regidoria de Comerç i Foment Econòmic de l'Ajuntament de Vila-real, que dirigeix el regidor Pasqual Batalla, inicia l'any amb la intenció de millorar la comunicació amb els comerços, empreses en general i els seus clients. Per a això, llança una campanya que, amb el lema T’interessa connectar-te amb nosaltres, ofereix, tant a comerciants com a emprenedors, la possibilitat de donar-se d'alta en una base de dades amb l'objectiu d'informar-los periòdicament sobretot allò relacionat amb l'actualitat comercial, incloent-hi noves campanyes, subvencions i ofertes formatives.
Les dades que les empreses faciliten a la regidoria passaran a formar part, amb absoluta confidencialitat, de la base de dades del departament i únicament seran utilitzades amb finalitats comunicatives. A més, els comerços que estiguen interessats, podran formar part també de la galeria comercial del Portal del Comerciant de Vila-real, promogut per l’AFIC, xarxa de comerç de la Comunitat Valenciana, on podran, sempre que vulguen, actualitzar les seues dades, telèfon, adreça postal, horari d'obertura, etcètera, perquè puguen ser consultats en qualsevol moment pels clients.
La comunicació de Comerç i Foment Econòmic es realitza a través de la web municipal http://www.vila-real.es/, el www.portaldelcomerciante.es/vila-real, a través d'e-mail, SMS als telèfons mòbils, o a través de les xarxes socials Facebook, en Foment Econòmic de Vila-real, i Twitter en @FomentEconomic. El departament de Comerç i Foment Econòmic, a més de repartir publicitat de la campanya pels comerços de Vila-real, ha posat a la disposició dels establiments un formulari online on poder inscriure's emplenant les seues dades. El formulari està inclòs en la pàgina web d’AFIC, www.portaldelcomerciante.com/Vila-real.

No hay comentarios:

Publicar un comentario